Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

M.Ed.C.T. | Programul social Euro 200 continuă

Guvernul României a decis

Programul social Euro 200 continuă


În ședința de miercuri, 6 februarie, Guvernul României a decis continuarea programului social Euro 200 și în anul 2008, conform Hotărârii privind modificarea normelor metodologice de aplicare a Legii 269/2004 pentru acordarea unui ajutor financiar în valoare de 200 de euro, destinat achiziționării de calculatoare. Beneficiarii acestui program sunt elevii și studenții înscriși la instituții de învățământ acreditate, care fac parte din familii a căror venit pe membru este mai mic de 150 de lei....citeste


 

duminică, 27 septembrie 2020

Poza zilei

Elena - absolventa de aur a familiei Avram!

Astăzi (joi, 24 septembrie 2020), aveam să-i cunoaștem pe absolvenții de 10 ai Bihorului, care au fost premiați cu diplome și sume de bani, potrivit bunelor rânduieli instituite pentru a stimula competiția și performanța.
Printre cei 19 absolvenți de aur ai Bihorului (cinci absolvenți de liceu și 14 absolvenți de gimnaziu), se numără și Elena Avram, absolventă de 10 a Colegiului  Național ,,Iosif Vulcan" din Oradea.
Întâmplarea a făcut ca după premiere, să o revăd pe Elena, alături de părinții săi, fericiți, în grădinița de flori a gospodăriei, unde tatăl tocmai și-a propus o ,,ședință foto".
Cum să nu fie fericiți mami și tati cu fetița lor de aur!
(OviDan)