Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Stiri

Ce aflăm de la Edupedu, care publică știri la zi despre educație...
10 iunie 2022
Astăzi este ultima zi de școală dintr-un an școlar care plasează România în topul statelor europene la capitolul cele mai puține zile de cursuri.
Vacanța de vară care începe acum se va încheia pe 4 septembrie. Copiii vor începe următorul an școlar, 2022-2023, pe 5 septembrie 2022. O premieră a viitorului an școlar este dispariția semestrelor și a tezelor obligatorii. Concret, din 5 septembrie elevii vor reveni la școală pentru a urma cinci „module de învățare” (în loc de semestre) și cinci vacanțe. Paradoxal, deși toată dezbaterea inițiată de ministrul Cîmpeanu cu privire la modificarea organizării anului școlar a avut ca temei extinderea numărului de zile de școală, pentru ca elevii români să ajungă la media europeană, și anul viitor școlar va avea o durată tot de 36 de săptămâni, la fel de scurt ca cel actual în privința numărului de zile de școală, după cum a arătat Edupedu.ro într-o analiză.
Structura anului școlar 2022-2023, publicată în Monitorul Oficial, indică un an care începe mai devreme și se termină mai târziu, ceea ce ar sugera un an școlar mai lung, fie și în situația reorganizării, dar apar mai multe vacanțe ce împart anul în cinci module de școală, precum și perioade libere la care se adaugă sărbători legale.

Ce aflăm de la Edupedu, care publică știri la zi despre educație...
5 aprilie 2022

1.Elevii unei școli din Gorj au dat de două ori simularea la Evaluarea Națională 2022 la limba și literatura română, după ce profesorii le-au distribuit subiectele greșite / Elevii au primit subiectele adresate celor care învață în limba maghiară.
O anchetă la Școala Albeni din județul Gorj a fost deschisă de Inspectoratul Școlar, după ce elevii de clasa a VIII-a au primit ieri, la simularea Evaluării Naționale 2022 subiecte dedicate elevilor care studiază în limba maghiară și care învață limba română ca limbă secundară. După terminarea examenului, copiii au fost rechemați în sala de examen pentru a susține din nou simularea cu subiectele destinate lor, potrivit Europa FM.
Aproape 30 de elevi de clasa a VIII-a de la Școala Gimnazială Albeni, școală cu predare doar în limba română, au susținut luni de două ori simularea la Evaluarea Națională. La ora 9.00, când a început examenul, elevii au primit subiectele pentru școlile cu predare în limba maghiară, deși la Gorj nu există nicio astfel de unitate de învățământ.

2. Studenții din România ar putea accesa împrumuturi prin Fondul European de Investiții – temă discutată la Luxemburg de ministrul Sorin Cîmpeanu cu vicepreședintele Băncii Europene de Investiții, Christian Thomsen.
Posibilitățile accesării de către studenți a unor împrumuturi prin Fondul European de Investiții (FEI) au fost discutate de ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, cu vicepreședintele Băncii Europene de Investiții, Christian Kettel Thomsen, potrivit unui comunicat primit de Edupedu.ro.
„Un subiect important pe agenda discuțiilor a fost sprijinul pe care BEI îl poate acorda procesului de dezvoltare a învățământului superior în România”, scriu reprezentanții ministerului.
„A fost analizată și oferta de suport din partea BEI pentru integrarea refugiaților ucraineni, cu accent pe sprijinul oferit elevilor și studenților. Alte teme atinse au vizat oportunitățile de cooperare în cadrul PNRR și în contextul cadrului financiar multianual (2021 – 2027), precum și posibilitățile accesării de către studenți a unor împrumuturi prin Fondul European de Investiții (FEI)”, potrivit sursei citate.

Ce aflăm de la Edupedu, care publică știri la zi despre educație...
10 ianuarie 2022
1.Testele de salivă pentru elevi nu ajung în școli prea curând, contestația depusă abia azi la licitație are 10 zile termen pentru rezolvare / Ovidiu Zară, Consiliul de Soluționare a Contestațiilor: Mai poate exista o întârziere și după aceea, decizia C.N.S.C. va putea fi și ea contestată

Testele de salivă destinate elevilor nu vor ajunge mai devreme de două săptămâni în școli din cauza contestației la procedura de licitație. Procedura prevede că, după ce contestația a fost înaintată, Oficiul Național pentru Achiziții Publice (O.N.A.C.) are la dispoziție maximum cinci zile să pună la dispoziția Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor (C.N.S.C.) pentru depunerea dosarului cu toate informațiile necesare rezolvării contestației. Apoi, C.N.S.C. are la dispoziție 10 zile pentru comunicarea unei decizii, însă probabil că nu va dura 10 zile ci mai puțin, având în vedere situația urgentă din sistemul de învățământ, a explicat pentru Edupedu.ro Ovidiu Zară, purtătoruld e cuvânt al instituției.

8 ianuarie 2022
2.Experimente virtuale de Chimie și Biologie și învățarea digitală a ortogramelor, lecțiile create de profesorii Florin Viu și Ramona Drăguț, premiate în Concursul #Digitaliada: „Încrederea în puterile mele de-a face ceva pentru elevii mei a fost un mare câștig”

„Câștigarea unui premiu, știind că materialul a fost jurizat de profesori de prestigiu și cu experiență, înseamnă încredere. Capeți încredere în munca ta, vezi că poți face lucruri de valoare care să-i ajute pe elevi”. Mărturia vine de la învățătoarea Ramona Drăguț, câștigătoare la concursul #Digitaliada de anul trecut cu proiectul „Scriem corect”. Premiant de asemenea anii trecuți și participant acum din nou la ediția 6, Florin Viu, profesor de Chimie și Biologie a povestit pe larg pentru Edupedu.ro cum a început primele experimente virtuale pentru copii, cum s-a dezvoltat relația cu elevii în orele în care digitalul a fost parte, precum și transferul la Casa Corpului Didactic, unde tocmai a promovat examenul de metodiști pentru dezvoltarea de resurse educaționale. „La Casa Corpului Didactic tot în urma performanțelor obținute la concursul #Digitaliada am venit”, a explicat profesorul.

Gallery | Mesaje și dedicații

Sara-Anamaria – sărbătoritul zilei

Din partea lui Ovi


Sărbătoritul zilei de astăzi (luni, 27 septembrie 2021) este Sara-Anamaria IANCU, de la Grădinița ,,Albă-ca-Zăpada” din Felix.
Sara-Anamaria împlinește astăzi 5 anișori, iar colegii de grupă (din grupa Mămăruțelor) și doamnele educatoare, prof. Alexandra și Teodora, îi urează, și prin intermediul nostru, un sincer La mulți ani și să crească și să se împlinească sporind talanții pe care bunul Dumnezeu i-a hărăzit!

Anca – sărbătoritul zilei

Din partea îngerașilor


Astăzi (joi, 7 septembrie 2017) este ziua mamei noastre dragi, Anca.
Dorim să ne ajutați să-i facem o surpriză!
La mulți ani fericiți, mămica noastră dragă!
Rareș și Matei

Elisa e sărbătoritul zilei

Din partea bunicilor și a unchiului


Sărbătoritul zilei de astăzi (sâmbătă, 27 mai 2017) este Elisa Maria Bențe, de la Grădinița Nr. 16 din Oradea.
Colegii, doamna educatoare – Cata Simona, părinții, frații, bunicii, toți cei dragi și apropiați îi urează bucurii, sănătate și La mulți ani!
Elisa, să nu uiți că ești unul dintre campioni, participând, vineri, la Festivalul-concurs ,,Micii campioni”, de la Grădinița Nr. 52.
Noi, toți, îți dorim să ajungi o mare campioană în viață!

Sărbătoritul zilei – Sofia Maria Mile

Din partea lui OviSofia Maria Mile împlinește astăzi (joi, 15 septembrie 2016), 6 anișori.
De luni, Sofia este școlăriță, o copilă vioaie și isteață, plină de energie și iubire, sociabilă și sclipitoare.
Cu siguranță, toți o vor îndrăgi prin felul ei de a fi, pentru sinceritatea și dezinvoltura sa, pentru spontaneitatea și puterea ei de a impresiona la prima vedere.
Sofia-Maria, astăzi, de ziua ta, colegii din clasa pregătitoare de la Școala Gimnazială ,,Oltea Doamna” și doamna învățătoare, profesor Cristina Anton, îți urează un sincer La mulți
ani!

Silvia, felicitări cu prilejul absolvirii!

De la Henrietta, Cecilia și Ferenc


Silvia Mate, prietenii și cei dragi țin să te felicite cu ocazia absolvirii facultății, urându-ți mult noroc și fericire, realizări profesionale în domeniul mult îndrăgit și toată fericirea de pe lume!
Henrietta, Cecilia și Ferenc

Eliza - Sărbătoritul zilei

Din partea colegilor și a doamnei învățătoareSărbătoritul zilei de astăzi (luni, 19 octombrie 2015) este Eliza Maria Cupșa, din clasa a VII-a B, de la Școala Gimnazială "Dacia" din Oradea, care împlinește astăzi 13 ani.
Dragă Eliza, surpriza vine din partea colegilor de clasă, în complicitate cu fosta doamnă învățătoare, prof. Diana Zlibuț, care îți urează un sincer La mulți ani!

Anastasia Irimie - Sărbătoritul zilei

Din partea colegilor și a doamnei învățătoare


Sărbătoritul zilei de astăzi, sâmbătă, 17 octombrie 2015, este Anastasia Irimie, din clasa a II-a B, de la Școala Gimnazială "Dacia" din Oradea.
Dragă Anastasia, colegii de clasă și doamna învățătoare, profesor Diana Zlibuț, îți urează un sincer La mulți ani!

Anastasia, La mulţi ani!

Din partea colegilor


Sărbătoritul zilei de astăzi, miercuri, 14 octombrie, este Zekovic-Vlaic Anastasia, din grupa mijlocie A, de la Grădiniţa Nr. 45 – „Ion Creangă”.
Anastasia împlineşte astăzi 4 anişori.
De ziua ei, colegii de grupă şi doamnele educatoare, prof. Floare Bernad şi Maria Irimuş-Jurcuţ, îi urează un sincer La mulţi ani!

Alexia – Sărbătoritul zilei

Din partea prietenilor


Alexia Varadi este Sărbătoritul zilei.
La cei 7 anişori, ea a fost răsfăţată, astăzi (miercuri, 5 august 2015), atât de cei dragi, cât şi de colegii şi prietenii de la Şcoala Internaţională de vară „Agora”.
Alexia, mami, fratele, colegii şi prietenii îţi urează La mulţi ani!

LA MULŢI ANI, doamnă profesor!

Din partea copiilorIeri, joi (16 iulie), a fost ziua de naştere a doamnei profesor Daniela Drugaş.
Pentru că am aflat cu întârziere, noi o sărbătorim astăzi. Pentru noi, dumneaei este Sărbătoritul zilei de astăzi.
La mulţi şi fericiţi ani, doamnă profesor Daniela DRUGAŞ, din partea copiilor şi colegilor de la Şcoala Gimnazială Internaţională Agora din Oradea

Martina - Sărbătoritul zilei

Din partea colegilor


Passera Martina Lucrezia (din Italia) împlineşte astăzi (marţi, 7 iulie 2015) 9 ani.
Colegii de clasă şi doamna înv. prof. Dana Drugaş îi urează un sincer La mulţi ani!
Martina este la fel de îndrăgită şi de ceilalţi colegi de şcoală (de la Şcoala Gimnazială Internaţională „Agora”), care îi adresează cele mai calde felicitări şi urări.
De fapt, la Agora, toţi copiii sunt prieteni!
Azi, de ziua Martinei, a fost inaugurată piscina, iar veselia a fost generală! Toţi copiii care au participat la Şcoala de vară au fost încântaţi de noua lor oportunitate...

Giorgio-Riccio - Sărbătoritul zilei

Din partea lui Ovi


Chiar dacă e încă vacanţă, la Şcoala Gimnazială Internaţională Agora era, astăzi (joi, 5 februarie 2015), multă animaţie şi voie bună.
Colegii, profesorii şi parte dintre părinţi au petrecut câteva ore de vacanţă sărbătorindu-l pe Giorgio-Riccio, care împlineşte 5 anişori.
Giorgio şi Hagi
Cine oare s-a mai născut pe 5 februarie?
Nimeni altul decât regele fotbalului nostru, Gică Hagi.
Dacă Giorgio-Riccio numără 5 ani, Hagi împlineşte 50.
Au cântat, au dansat, s-au jucat, au mâncat şi au băut, aşa încât să nu uite curând ce bine s-au distrat la ziua lui Giorgio.
La ora adevărului şi la sosirea tortului, Giorgio a suflat puternic în lumânări încât le-a stins pe toate din prima. Colegii i-au cântat şi i-au urat La mulţi ani în mai multe limbi.
Fie ca steaua ta norocoasă, Giorgio-Riccio, să-ţi călăuzească paşii şi să ajungi şi tu un Hagi pe drumul afirmării personale!

Paul – Sărbătoritul zilei

Din partea colegilor


Paul Moldovan din clasa a II-a C, de la Şcoala Gimnazială „Oltea Doamna”, împlineşte azi, joi, 4 decembrie, 8 ani.
Doamna învăţătoare, prof. Rodica Foltuţ şi colegii de clasă îi urează La mulţi ani, şi îi doresc ca Moşul să-i aducă tot ceea ce l-a rugat în scrisoare.

Iulia și Sebi – sărbătoriții zilei

Din partea colegilor


Iulia-Petra Popa și Sebastian Bulzan sunt sărbătoriții zilei de 10 octombrie.
Iulia împlinește 8 anișori, iar Sebi - 9. Iulia este în clasa a II-a, iar Sebi, în clasa a III-a; ambii sunt colegi și prieteni la Școala Gimnazială Internațională Agora din Oradea.
Iulia și Sebi, astăzi, de ziua voastră, colegii de clasă și doamnele învățătoare, prof. Alina Popa și Adina Popa, dar și prietenii voștri mai mici și mai mari, de la grădiniță și din gimnaziu, vă urează un sincer și călduros La mulți ani!

Sărbătoritul zilei – Lucian Cremeneanu

Din partea lui Ovi


Sărbătoritul zilei de astăzi, sâmbătă, 23 august, este jurnalistul și prietenul nostru Lucian Cremeneanu.
Dragă Lulule, prietenii cei mulți pe care îi ai îți urează La mulți ani, bucurii și fericire, cât încap în sufletul tău mare și bun!

Alexandru Dărăban – Sărbătoritul zilei

Din partea dnei înv. și a colegilor


Astăzi, 23 mai 2014, de ziua sa de naștere, îi urăm colegului nostru, Alexandru Dărăban, un sincer La mulți ani!
Colegii de clasă și dna înv., prof. Maria Duma

Noris Boța – Sărbătoritul zilei

Din partea dnei înv. și a colegilor


Astăzi, vineri, 14 martie 2014, Sărbătoritul zilei în clasa a II-a D de la Școala Gimnazială „Oltea Doamna" din Oradea este Noris Ioan Boța.
Doamna învățătoare, prof. Laura Ienei-David, și colegii de clasă îi urează lui Noris un sincer La mulți ani!

Ioana Dzițac – Sărbătoritul zilei

Din partea Cătălinei


Ioana, azi (30 ianuarie 2014), de ziua ta, natura este mai frumoasă… cu tine!
La mulți ani, rodnici și fericiți!
Cătălina

Tudor - Sărbătoritul zilei

Din partea colegilor


Vineri, 10 ianuarie 2014, Tudor Malița din clasa a IV-a C de la Școala Gimnazială „Dacia” și-a îndulcit colegii de clasă și pe doamna învățătoare Ana Cuc, servindu-i cu câte o felie de tort, din tortul său uriaș de la Cofetăria „Scala”.
Chiar dacă e născut pe 8 ianuarie, din anumite considerente, Tudor și-a sărbătorit ziua de naștere, vineri, alături de colegi, fiind ajutat de mama sa, Maria și de dna Brigitta, o prietenă de familie.
Tudore, la împlinirea celor 11 ani, colegii de clasă, doamna învățătoare, prietenii și toți cei dragi îți urează un sincer La mulți ani, sănătate, noroc și realizări nenumărate!

Dl Ioan Dzițac – Sărbătoritul zilei

Din partea lui Ovidiu DanPrintre cei care își vor sărbători astăzi (marți, 7 ianuarie 2014) onomastica se numără și prietenul nostru, distinsul rector Ioan Dzițac.
Dle profesor, prietenii și colegii de la Universitatea „Agora” din Oradea, dar nu numai, precum și cei dragi, din familie, din Oradea, din Maramureș, Republica Moldova și Ucraina, China și India… toți curtenii ce țin de „Curtea de la Argeș”…vă urează sănătate, mulți ani fericiți și satisfacții profesionale!
Cu aleasă prețuire,
Ovidiu Dan

Anamaria – Sărbătoritul zilei

Din partea prietenilor


Sărbătoritul zilei de astăzi (joi, 19 decembrie 2013) este Anamaria Maior, din clasa a X-a E de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Oradea.
Anamaria împlinește astăzi 16 ani.
Prietenii, colegii și toți cei dragi din familie îi urează un sincer La mulți ani, realizări nenumărate și împlinirea tuturor dorințelor și a celor mai frumoase visuri!

Aida Maria Toma – Sărbătoritul zilei

Din partea colegilor


Aida Maria Toma, din clasa pregătitoare B, de la Școala Gimnazială „Dacia” din Oradea și-a îndulcit astăzi, luni (11 noiembrie 2013), colegii cu tort, la împlinirea celor 6 anișori.
Aida, colegii și doamna învățătoare, prof. Diana Zlibuț, îți urează mult noroc în viață, cu bucurii nenumărate!
La mulți și fericiți ani!

Andreea Doboș – Sărbătoritul zilei

Din partea colegilor


Andreea Doboș e un îngeraș de fată, toată numai zâmbet, săritoare, prietenoasă, plină de energie și de surprize pentru doamna învățătoare și colegii de clasă. Împreună cu mama sa, mereu pune la cale amintiri-amintiri, artizanat, produse făurite cu mânuțele sale aurite și dăruite colegilor din toată inima.
Astăzi, duminică (6 octombrie 2013), e ziua sa de naștere. Andreea împlinește 10 ani; un motiv în plus de sărbătoare și de urări din partea colegilor de clasă și a doamnei învățătoare, profesor Maria Duma (de la Colegiul Național „Iosif Vulcan” din Oradea).
Andreea, fie ca viața să-ți zâmbească mereu, iar bucuria și norocul să te însoțească

Dna prof. Dorina Szatmari – Sărbătoritul zilei

Din partea Ioanei Dzițac


Sărbătoritul zilei de astăzi (joi, 12 septembrie 2013) ne-a fost propus de Ioana Dzițac, șeful de promoție de la Școala Gimnazială „Nicolae Bălcescu” din Oradea (viitoare gojdistă).
Mentorului meu, cu dragoste!
Între profesorii mei de suflet, locul special este ocupat de mentorul meu, distinsul profesor de matematică Dorina Szatmari, de la Școala Gimnazială „Nicolae Bălcescu” din Oradea. În frumoșii ani de gimnaziu, am avut parte de profesori minunați, prieteni și părinți spirituali, de care m-am legat sufletește. Timp de patru ani, doamna profesor a fost prietenul meu cel mai apropiat, mentorul și părintele meu spiritual, căreia îi port alese simțăminte și un profund respect!
La ceas aniversar, doresc să-i urez un sincer și călduros La mulți ani!
Fie ca prietenia care ne-a legat să dăinuie, iar momentele de satisfacție profesională să vi se înmulțească, să vă bucurați în continuare de toate investițiile profesionale și sufletești pe care le-ați făcut și le faceți în cariera didactică!
Cu admirația și prețuirea pe care vi le port cu mult drag,
Ioana Dzițac

Lulu Cremeneanu - Sărbătoritul zilei

Din partea lui Ovi


Astăzi (vineri, 23 august 2013), e ziua prietenului nostru Lucian Cremeneanu, Lulu, cum îi zic prietenii.
Dragă Lulule, toți prietenii din Oradea, și nu numai, își amintesc cu drag de tine și țin să-ți ureze Ani mulți și fericiți, cu realizările pe le meriți!
Să fii sănătos, optimist și plin de energie pozitivă, așa cum te știm - un mare caracter și un prieten adevărat!

Brigitta Mohacsi - mireasă

Din partea fanilorBrigitta, fanii tăi din Cetariu, Remetea, Borș, Biharia, Săcuieni, Diosig, Paleu, Tămășeu, Oșorhei, Suplacu de Barcău... vor să te vadă cum ai arătat mireasă.
Nimic mai simplu, dragilor!
Brigitta a fost și a rămas aceeași prințesă!
Iat-o mireasă!

Alexandru, La mulți ani!

Din partea celor dragi


În zi de Sfântă Sărbătoare, în urmă cu un an, într-o țară îndepărtată, se năștea o stea; pentru că, nu-i așa, copiii sunt niște steluțe, flori și o binecuvântare a lui Dumnezeu pentru părinții care îi doresc atât de mult!
Astăzi, 6 august 2013, în zi de Sfântă Sărbătoare – Schimbarea la Față a Domnului – Alex Hodiș împlinește 1 an.
Prințe, să ne trăiești și să înflorești!
Văd că ai luat de mic cartea în brațe. Trăind printre cărți nu ai cum să nu te contaminezi cu microbul lecturii. Și tăticul tău citea înainte de a ajunge la școală. Pesemne, moștenești pasiuni greu de stăpânit, bucurii și plăceri ale sufletului, care nu pot decât să-i încânte pe cei dragi!
La mulți și fericiți ani!

Suflete pereche


…și o prietenie de aur!
Astfel am perceput noi în timp o relație fericită care s-a cimentat între distinsul profesor de matematică Dorina Szatmari și eleva sa, Ioana Dzițac, elevul ideal, cuminte, sclipitor și ascultător, un suflet de aur, care a strălucit prin modestie și cumințenie.
Astăzi, în careul de Ași, Ioana – șeful de promoție al Școlii Gimnaziale „Nicolae Bălcescu” din Oradea a ocupat locul de cinste și onoare, în prezidiu, alături de conducerea școlii, iar atunci când s-au împărțit roadele de peste an, abia i-au mai încăput în brațe diplomele, florile și placheta…
Ioana, elevul total, priceput la toate, a fost când îngerul păzitor, când căpitanul de vas, informaticianul creativ, când matematicianul vestit, urcând „Treptele matematicii” spre cerul părintelui Moisil. Ca formula să fie completă și zborul cât mai înalt, Ioana a îmbrățișat sportul care o propulsează spre cer. Baschetul, ultima sa dragoste din gimnaziu, i-a umplut astăzi pieptul de medalii.
Priviți cât sunt de strălucitoare: Ioana și doamna profesor de matematică – două suflete pereche și o prietenie de aur care va străluci de-a pururi!

Dl rector Ioan Dzițac – Sărbătoritul zilei

Din partea lui Ovidiu DAN


Distinsul profesor univ. dr. Ioan Dzițac – rectorul Universității Agora – s-a născut într-o zi de 14 februarie.
Nimic nu e întâmplător. Acum că am aflat acest lucru, ne explicăm situația de fapt: Ziua iubirii i-a înscris în „codul genetic” cele trei iubiri esențiale: iubirea pentru profesie, pentru locul de muncă și iubirea pentru familie; aflate într-un echilibru perfect și aureolate de un caracter ales, ele îi conferă tărie și strălucire!
Să ne trăiți întru mulți și fericiți ani!
Prin serialul pe care ni-l administrați săptămânal, Internetul a devenit, pentru mulți dintre noi, mai prietenos, mai important și de folos!
Vă mulțumim pentru lecțiile de informatică și de viață pe care ni le oferiți cu generozitate și competență!
Ovidiu DAN

Celui mai bun tătic!

Ioana Dzițac și mămica


Tăticul meu s-a născut în Ziua iubirii, sub o zodie care ne poartă mult noroc, mie și mamei mele. Suntem mândre de el și ne bucurăm de ziua sa de naștere, asigurându-l de toată dragostea noastră!
Cu știința, bunătatea și blândețea ne-a cucerit, cu iubirea ne-a fericit, iar cu inima ne luminează și ne încălzește sufletele!
La mulți ani, cu iubire și fericire, dragă tăticule!
Cu mult drag,
Ioana Dzițac și mămica

Părintele logicii fuzzy - Sărbătoritul zilei

Din partea dlui prof. univ. dr. Ioan DZIÞAC


Părintele logicii fuzzy, Lotfi A. Zadeh, este încă activ la cei 92 de ani.
Astăzi, luni, 4 februarie 2013, cu ocazia împlinirii a 92 de ani, extrem de rodnici, vă doresc multă sănătate, idei noi în continuare și La mulți ani!, domnule profesor Zadeh!
Prof. univ. dr. Ioan DZIÞAC

Alexandra – Sărbătorita zilei

Din partea colegilorAstăzi (vineri, 1 februarie 2013), este ziua de naștere a Alexandrei Gerebeneș, din clasa I A, de la Liceul Ortodox „Episcop Roman Ciorogariu” din Oradea.
Alexandra, colegii de clasă și doamna învățătoare, prof. Viorica Brege, îți urează un sincer La mulți ani!

Ioana – Sărbătorita zilei

Colegii și dna prof. Dorina Szatmari


Ioana Dzițac împlinește astăzi (miercuri, 30 ianuarie 2013) 14 ani.
Ioana, toți cei dragi îți urează să urci toate treptele... nebănuite și încă nevisate.
Cunoscându-te, suntem siguri că vei reuși!
La mulți-mulți ani, rodnici și victorioși!

Laura, La mulți ani!

Din partea colegilor de clasă


Dacă e 24 ianuarie, pentru unii e de două ori sărbătoare!
Astăzi este și ziua Laurei Cotuna, din clasa a IX-a D de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Oradea.
Cu ocazia zilei sale de naștere, noi, colegii de clasă și doamna dirigintă, prof. Adela Porge, îi urăm un sincer La mulți ani!

Diana, La mulți ani!

Din partea celor dragi


Draga noastră DIANA ȘTEFANA, azi, de ziua ta onomastică (joi, 27 decembrie 2012), îți urăm un sincer LA MULÞI ANI!
Îți dorim, ca și în 2013, să fii la fel de harnică și ambițioasă ca până acum, și să ai parte doar de lucruri frumoase!
Te pupăm cu drag, mami, tati și Tudor

Răzvane, La mulți ani!

De la colegii de clasă și doamna învățătoare


Răzvane, La mulți ani!
Răzvan Þenghea din clasa a III-a B de la Colegiul Național „Iosif Vulcan” din Oradea a fost sărbătorit astăzi (19 decembrie 2012), de ziua sa de naștere. Răzvan a împlinit 9 ani.
Colegii de clasă și doamna învățătoare, profesor Maria Duma, îi urează și prin intermediul site-ului ovidan.ro, un sincer La mulți ani!

Alex, La mulți ani!

Din partea colegilor și a doamnei învățătoare


Astăzi (luni, 26 noiembrie 2012), este ziua lui Alexandru Mesaroș, elev în clasa a III-a A la Colegiul Național „Iosif Vulcan” din Oradea.
În cadrul unei activități de cenaclu, desfășurate la Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai”, Alex și Nicholas – poetul, colegul său de clasă, au fost sărbătoriți de colegi și de doamna învățătoare, profesor dr. Maria Donca.
Alex, La mulți ani!

Doamnă profesor Maria Ivănescu – LA MULÞI ANI!

Din partea colegilor și prietenilorAstăzi (joi, 15 noiembrie 2012), sărbătorim un distins profesor, drag inimilor noastre!
La mulți ani, stimată doamnă profesor Maria Ivănescu!

Dănuț Cighir – Sărbătoritul zilei

Din partea colegilor


Astăzi, marți, 18 septembrie 2012, elevii clasei a IV-a C de la Școala Gimnazială nr. 16 din Oradea au un motiv de sărbătoare, fiind ziua de naștere a colegului lor Dănuț Cighir.
Chiar de ziua sa, Dănuț va fi sărbătorit, astăzi, de la ora 17.00, în Orășelul copiilor, prin ceea ce se numește vernisajul primei sale expoziții de pictură.
Până atunci, colegii de clasă și doamna învățătoare Cornelia Filip îi urează, la împlinirea celor 9 ani, un sincer La mulți ani!

Sărbătorilor zilei – LA MULÞI ANI!

Din partea lui Ovi


Maria Șuster a venit tocmai din Italia (din Iseo) să-și petreacă vacanțele în România, la Oradea, și a fost încântată să participe la Re-creația de vară, organizată la Eco Școala cu clasele I-VIII „Avram Iancu” din Oradea.
Mariei și tuturor celor care își serbează onomastica, astăzi, 15 august 2012, de Sfânta Maria, sincere FELICITĂRI și LA MULÞI ANI!

Briana, La mulți ani!

Din partea Dianei Toader


Briana, azi (miercuri, 4 iulie 2012), când împlinești cei 9 anișori, îți urăm din suflet un sincer LA MULÞI ANI!
Îți dorim să ai rezultate frumoase la școală, să crești sănătoasă, dorințele să ți se-mplinească, iar cei dragi ție să se bucure de tine. Cu prietenie Diana Toader, cu familia.

Doamna Madear, La mulți ani!

Colegii și prietenii


Sunt puțini cei născuți în 29 februarie.
Noi, colectivele de cadre didactice de la Școala din Gurbediu și Liceul Teoretic „Nicolae Jiga” din Tinca, o avem pe doamna director – prof. ing. Madear Ana Viorica.
Cu respect și admirație, cu căldură și dragoste, vă rugăm să primiți din partea noastră gânduri dragi și urări de sănătate și împliniri nenumărate!
La mulți și fericiți ani!

Luana – Sărbătorita zilei

Din partea colegilor


Azi, 12 februarie 2012, Miclea Luana Cătălina împlinește vârsta de 9 ani. Elevii clasei a III-a C de la Eco Școala „Avram Iancu” din Oradea, colegii tăi de clasă, dragă Luana, împreună cu dna învățătoare, profesor Monica Toader, îți urează sănătate și bucurii, alături de cei dragi din familie, succes la școală și tot ce-ți dorești în viață să ți se împlinească! La mulți ani!

Andreea Doboș, Andreea Dragoș și Andreea Maior

Colegii și doamna învățătoare


Miercuri (30 noiembrie 2011), elevii clasei a II-a B de la Colegiul Național „Iosif Vulcan” din Oradea au avut parte de o sărbătoare pe cinste, întrucât în clasa dnei profesor Maria Duma, trei fetițe poartă același nume de botez – Andreea: Andreea Doboș, Andreea Dragoș și Andreea Maior.
Colegii de clasă și doamna învățătoare le-au urat o zi onomastică binecuvântată, cu multe daruri și bucurii, alături de cei dragi.
La mulți ani!

Mamei noastre, Dorina Bei, La mulți ani!

Cristian, Patrick, Delia și toți cei dragi


Lucrurile mici pe care le facem și le spunem au mare importanță în timp ce noi ne urmăm calea. Un gest frumos poate să ia povara umerilor obosiți pe drum. O vorbă bună poate îndulci inima, precum o ploaie de vară peste florile însetate. Câtă bucurie izvorăște deodată din lucrurile mici și simple. Deci simplu, dar din suflet,
azi, 29 noiembrie 2011,

îți dorim ca de ziua ta să ți se împlinească toate dorințele, să fii fericită, iubită, să ai parte numai de raze de soare în viață și
un sincer LA MULÞI, MULÞI...........ANI, MAMI!
Din partea celor care te iubesc foarte mult,
Copiii Cristian, Patrick, Delia și toți cei dragi

Sărbătoritul zilei – Tudor Voicu

Din partea colegilor și educatoarelor


Astăzi (miercuri, 9 noiembrie 2011), la orele amiezii, în grupa mijlocie A de la Grădinița nr. 27 – „Voinicel” din Oradea, „se punea țara la cale”!
Doamnele educatoare, prof. Natalia Coroiu și Ioana Livia Mihuța, pregăteau momentul aniversar pentru Tudor Voicu, la împlinirea celor 4 anișori.
Colegii de grupă și doamnele educatoarele i-au cântat și i-au urat La mulți ani!
Părinții și bunica i-au adus tortul din care s-au îndulcit cu toții.

Cristiane, La mulți ani!

Din partea celor dragi


Cele mai calde gânduri și urări de sănătate, fericire, bucurii, împliniri și mult noroc în această zi specială (miercuri, 9 noiembrie 2011).
Îți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele, să fii iubit și fericit în fiecare moment al vieții tale!
La mulți și fericiți ani!

Simi și Arlyn, Casă de piatră

Cu mult drag, Moni și Adi.


Chiar dacă vă despart kilometri distanță (pentru moment), chiar dacă sunteți de cetățenie și religie diferite, ați spulberat un mit. Dragostea ce vă leagă nu a făcut decât să vă adune spre țeluri comune, întemeind o frumoasă familie. Vă dorim din suflet ca jurămintele pe care le-ați rostit să vă întărească în viața de cuplu. Să aveți grijă unul de altul (și de Cezi), iar în momentele mai dificile să nu uitați seara minunată de la Castelul Bran, când adevărații prieteni s-au aflat alături de voi.
Vă urăm Casă de piatră, iar la anul să ne invitați și la botez!

Paula Nan - Sărbătorita zilei

Din partea colegilor


Astăzi, luni (26 septembrie 2011) Paula Nan este Sărbătorita zilei (pe ovidan.ro), doar e ziua sa de naștere. La mulți ani, dragă Paula!
Colegii de clasă (din a II-a A), de la Școala „Nicolae Bălcescu” din Oradea și doamna învățătoare, profesor Simona Vancea, îi urează un sincer La mulți ani, numai FB-uri și împlinirea tuturor viselor!

Florin și Cristina, Casă de piatră!

Din partea micilor dansatori


Duminică, 28 august 2011, Florin Culda și Cristina și-au unit destinele întru fericire!
Cu acest prilej, elevii clasei a II-a C de la Eco Școala „Avram Iancu” Oradea, împreună cu dna prof. Cîrciumaru Stelieana, îi urează antrenorului de dans sportiv CULDA FLORIN să aibă parte de o căsnicie lungă și fericită alături de aleasa inimii sale, CRISTINA.

Soției Mirela, respectiv mamei, La mulți ani!

Din partea soțului Cristian și a fiului Patrik


Soției, respectiv mamei, astăzi, duminică (21 august 2011), cu ocazia zilei sale de naștere, îi urăm La mulți ani, multă sănătate și fericire!
Dragă Mirela, te iubim foarte mult!

Codruț, La mulți ani!

Din partea Deliei


Chiar dacă viața nu e așa cum o dorești, chiar dacă cei pe care îi iubești te mai supără, iartă și uită!
Zâmbește și bucură-te alături de noi care îți dorim astăzi (sâmbătă, 30 iulie 2011) „La mulți ani!”, cele mai frumoase gânduri de bine și sănătate.
Delia și familia

Monica, La mulți ani!

Tudor, Dia și Adi


O persoană pe care o iubești reprezintă o extensie a ta. Fără ea nu ești complet, așa că te rog să ai grijă de tine pentru că nu vreau să pierd o parte din mine.
Astăzi (joi, 26 mai 2011), de ziua ta, dragă Monica, Tudor, Dia și Adi îți urează un sincer LA MULÞI ANI!

Tudor - sărbătoritul zilei

Din partea celor care te iubesc cel mai mult


Dragă Tudor,
Acum (sâmbătă, 7 mai 2011), când împlinești 13 ani, cei care te iubesc cel mai mult pe lumea asta - mami, tati, Dia și Ina - îți spun din tot sufletul un sincer La mulți ani cu sănătate! și îți doresc să ai parte numai de bucurii, împliniri și tot ce e mai frumos și bun în viață!

Adi, La mulți ani!

Din partea celor dragi


Și-a dorit Mate-Info fiindcă iubește mult prea mult calculatorul, ca orice copil, dar nu a avut parte de acea împlinire pe băncile liceului, decât după absolvirea Colegiului Economic „Partenie Cosma”, când s-a orientat spre iubirea cea dintâi...
În orașul parcurilor și al Revoluției, se simte bine și se declară mulțumit. Învață ceea ce și-a dorit atât de mult!
Dragă Adi, facă-se voia ta, iar Dumnezeu să te ajute să te realizezi așa cum ai visat!
6 mai e, totuși, ziua ta!
La mulți și fericiți ani!

Cati, La mulți ani!

Toți cei dragi îți sunt alături!


Dacă e 30 aprilie, avem motiv de bucurie și de sărbătoare. Prietenii știu de ce!
Cati dragă, La mulți ani fericiți!
Bucură-te că suntem din nou împreună, că suntem sănătoși și fericiți cu toții, fiecare în felul său. Cei de peste ocean sunt și ei la această oră cu ochii pe noi și cu sufletul alături de cei dragi de-acasă!

George, La mulți ani!

Monica și colegii de clasă


Haivas George Adrian, din clasa a II- a C, de la Școala „Avram Iancu” din Oradea, este sărbătorit de două ori. Este onomastica lui (Sf. Gheorghe), dar și ziua sa de naștere; împlinește 9 ani.
Colegii și doamna învățătoare Monica Toader sunt alături de el (chiar dacă e vacanță!) și îi urează multă multă sănătate, succes la școală și nesfârșite bucurii în viață, astfel ca familia lui deosebită să fie mândră și de acum încolo de toate realizările lui.
La mulți ani!

Monica dragă, La mulți ani!

Fratele... și toți cei dragi, mulți și buni!


Până mai ieri, în februarie, aveam doi sărbătoriți, în 5 și în 19. O Mamă și o Surioară. De-acum, suntem mai săraci și tot mai singuri fără Mama noastră!!!
“Veniți până mai aveți la cine veni, că dacă voi pleca, ați vrea să veniți, dar nu veți mai găsi pe nimeni!”
Și a plecat în pace și poate mulțumită de tot ceea ce a înfăptuit!
De undeva, ne privește și acum, poate chiar amândoi...
Oare și-au amintit că azi, e ziua ta, dragă Surioară?
Fie ca bunul Dumnezeu să te ocrotească și să te fericească, după cum mult bine ne-ai făcut tuturor. Ai fost lumina și căldura care ai bucurat pe toți, în permanență..., plină de energie și dragoste. Ai fost și ai rămas o mamă și o soție devotată, săritoare și răbdătoare, iar Dumnezeu te-a binecuvântat cu tot ceea ce-ți puteai dori!
La mulți și fericiți ani!
Fratele... și toți cei dragi, mulți și buni!

Sărbătoritul zilei – Raul Covaci

Diana, Tudor, Adi, Mona


Sărbătoritul zilei de astăzi (vineri, 11 februarie 2011) este Raul Covaci, răsfățatul grupei mici de la Grădinița nr. 55 din Oradea.
Raul împlinește 3 ani; prilej pentru colegii săi și dna educatoare de a-l sărbători și de a-i adresa gânduri dragi.
Dragă Raul, frumoasa surpriză vine, însă, din partea celor dragi, Diana, Tudor, Adi, Mona și Ina, care îți urează creștere mare, mult noroc în viață, să fii bucuria părinților și mândria bunicilor!
La mulți ani!

Sărbătoritul zilei – Casian Paul Moldovan

Din partea colegilor și a doamnei învățătoare


Casian Paul Moldovan împlinește azi (vineri, 28 ianuarie 2011) 8 ani.
Nici nu s-a stins bine ecoul Balului mascat de la clasa a II-a C (școala „Avram Iancu” din Oradea), unde Casian avea să fie vedeta serii, de ziua sa de naștere. În fața unui tort uriaș, Casian a devenit prințul „moștenitor”... curtat și felicitat de toți colegii, doamna învățătoare, prof. Monica Toader, fiind prima care l-a felicitat.

Adina, La mulți ani!

Din partea Cătălinei


Surioarei mele dragi, azi (luni, 17 ianuarie 2011), cu ocazia zilei sale de naștere, mult noroc și fericire, la împlinirea frumoasei vârste de 14 ani!

La mulți ani!

Din partea colectivului Grădiniței nr. 46


Colectivul de educatoare și întregul personal al Grădiniței nr. 46 din Oradea adresează doamnei director, profesor Rodica Ștef, astăzi (joi, 13 ianuarie 2011), cu ocazia zilei sale de naștere, felicitări, gânduri dragi și urări sincere: Sănătate, La mulți ani, și Prosperitate!

La mulți ani, Patrick Bei!

Din partea celor dragi


Astăzi (miercuri, 12 ianuarie 2011), cu ocazia zilei tale de naștere, dragă Patrick Bei, toți cei dragi îți urează ca visele de azi să devină realitate, speranțele de mâine, împliniri, orice cădere, un pas înainte, gândul bun să te însoțească mereu!
LA MULÞI, MULÞI ... ANI!

Cătălina, La mulți ani!

Din partea prințului


Dacă tot am intrat în 2011, doresc să-i urez Cătălinei un sincer și din inimă La mulți ani!
Nu e ziua sa de naștere (mai e mult până în 3 iulie), nici onomastica, e doar o surpriză. Probabil plăcută!
Rămâne de văzut.
Cătălina, accepți surpriza prințului (moștenitor)?
Cineva dorește în acest mod să te sensibilizeze, să-ți meargă bine tot anul...
Cu adevărat frumoasă!
„Icoană-ntr-un altar s-o pui la închinat!”

Mamei noastre, La mulți ani!

Cu toată dragostea, Delia și Cristi, cu fam.


Astăzi (luni, 29 noiembrie 2010), este ziua mamei noastre, Dorina Bei.
Iubitei noastre mame, de ziua sa de naștere, toate florile și tot binele din lume, sănătate, iubire și prețuire veșnică din partea copiilor!

Nicoleta, La mulți ani!

Din partea colegilor și prietenilor


Nicoleta Ungur de la Școala cu clasele I-VIII „Dacia” din Oradea este Sărbătorita zilei (astăzi, marți, 23 noiembrie 2010).
Colegii și prietenii îi urează un sincer La mulți ani!

Alina, La mulți ani!

Cu mult drag, familia Gorcea


Astăzi (duminică, 14 noiembrie 2010), la ceas de sărbătoare, cu ocazia aniversării, noi îți urăm multă sănătate și bucurie!
Să fii fericită, dar să-i faci fericiți și pe cei mai dragi și apropiați sufletului tău. Să fii iubită, dar să dăruiești iubire și celor care o merită și care te iubesc atât de mult!
Să ai parte de tot ce e mai frumos pe lume! Toate visele să ți se împlinească!

Cristian Bei, La mulți ani!

Din partea Deliei și a întregii familii


Scumpului și unicului meu frate, Bei Cristian, cu ocazia zilei sale de naștere (marți, 9 noiembrie 2010), La mulți ani, sănătate și toată fericirea din lume!

Daria Adriana Ursoviciu

Sărbătorita zilei


Mica prințesă (cu floare la ureche), în superba-i rochie de Zână bună sau mireasă a florilor albe, este astăzi (vineri, 29 octombrie 2010) Daria Adriana Ursoviciu – Sărbătorita zilei.
De ziua sa de naștere, colegii de grupă și educatoarele (Adriana Toma și Jeanina Boc), împreună cu toți prietenii și personalul Grădiniței nr. 36 din Oradea (director – prof. Lidia Petrica) îi urează Dariei să aibă parte de tot binele din lume, să strălucească mereu, precum o mică stea, să fie lumină și căldură pentru cei dragi!
Daria-Adriana, La mulți și fericiți ani!

Lulule, La mulți ani!


Dacă e 23 august (2010), e ziua de naștere a bunului nostru prieten de-o viață LUCIAN CREMENEANU.
La ceas aniversar, gânduri alese și urări din suflet, din partea fanilor săi de la “Sonvest” și a tuturor prietenilor!
Lulule, La mulți ani, rodnici și fericiți! (Ovi)

Judita, La mulți ani!

Din partea prietenilor și familiei


Dacă e 30 iulie 2010, este ziua Juditei.
Prietenii și toți cei dragi îți urează un sincer LA MULÞI ANI!

La mulți ani, copile drag!

Toți cei dragi


Azi (sâmbătă, 5 iunie 2010), de ziua ta, cei dragi țin să-ți facă urări.
Viața să îți dăruiască numai bucurii și cer senin, iar împlinirile să îți lumineze sufletul!

Cati, La mulți ani!


Dacă e vineri, 30 aprilie 2010, e din nou sărbătoare în sufletele celor dragi.
Familia iar se reunește să te sărbătorească, dragă mămică, soră scumpă și tușă iubită! Cu toții, într-un glas, îți urăm Mulți ani fericiți, sănătate și puterea de a învinge! Gândurile și sentimentele noastre trebuie să învingă mereu. Ele ne fortifică voința, ele ne dau puterea de a răzbate și a învinge. Văzând credința și cunoscând dorința, Dumnezeu ni se alătură și ne ajută să nu fim singuri, niciodată! Astăzi, e din nou sărbătoare! O sărbătoare planetară, care depășește granițele, de la Ghiorac, până departe, peste mări și țări... Oceane de dor și de vise sunt tot mai aproape gândului nostru. Flori și gânduri de dincolo de ocean vin, astăzi, către tine, mai multe și mai pline de înțelesuri și urări dragi, iar victoria e deplină! Bucură-te, Cati, suntem din nou împreună, trei frați și toți ceilalți, acasă! E primăvară, e mult soare și ochii se bucură! Inima este mai fericită! Fii pururi fericită, în felul tău! Puțin de la noi, toți, mai mult de la Dumnezeu!
La mulți ani! Bucură-te, suntem din nou împreună! Toți, Cati dragă, toți!
Ai noștri părinți au plecat, dar sunt cu noi! Se gândesc la noi. Și ei sărbătoresc! În lumea lor! Fii fericită!
Toți cei dragi sunt cu tine!

Monica-Alexandra Hodiș, La mulți ani!

Mami și tati


Monica dragă, azi (luni, 12 aprilie 2010), de ziua ta de naștere, toți cei dragi, de-acasă, îți urează un sincer LA MULÞI ANI!
Bucurii, sănătate și împliniri nenumărate!
Dorul și dragostea nu pot fi suplinite, înlocuite, doar amăgite... (mami și tati)

Vivien - Sărbătorita zilei


La 4 ani, Vivien e o „polițistă” convinsă, cea mai energică și hotărâtă din Grădinița (sa) „Voinicelul”.
Astăzi (vineri, 5 februarie 2010), de ziua sa de naștere, colegii de grupă și doamnele educatoare îi urează un sincer La mulți ani!

Narcisa – sărbătorita zilei


Luni, 5 octombrie 2009, pe când alții erau în grevă generală, Narcisa Naghi se bucura de cei care își aminteau de ea și o sorcoveau, cu ocazia zilei sale de naștere.
Narcisa, din partea colegilor și prietenilor de la Colegiul Tehnic „Transilvania” din Oradea, un sincer LA MULÞI ANI, multă sănătate și fericire!

Sărbătoritul zilei


Alex Tărău împlinește, astăzi (marți, 29 septembrie 2009), 10 ani.
Prietenii și colegii de clasă de la Colegiul Național „Emanuil Gojdu” din Oradea îi urează un sincer LA MULÞI ANI!

Flaviu, LA MULÞI ANI!


Dragă Flaviu, azi, de ziua ta (sâmbătă, 19 septembrie 2009), primește din partea celor dragi urări de sănătate, bucurii și fericire!
La mulți ani buni și rodnici!
Adi și toți cei dragi de-acasă

Pentru Mariana Stana, LA MULÞI ANI!


Din partea soțului Petrică, fiica Adriana, ginerele Geza pentru cea mai iubită soție, mamă și soacră - Mariana Stana.
Cu ocazia zilei de naștere, îți dorim multă sănătate, fericire, împlinirea tuturor dorințelor, un sincer și călduros La mulți ani! Te iubim foarte mult!

Pentru unchiul Sandu Hodiș,

De la Adi,


Astăzi, sâmbătă, 29 august (2009), e sărbătoare creștinească (Tăierea capului Sf. Ioan Botezătorul), dar și ziua de naștere a unchiului Sandu (din Ghiorac).
Cu acest prilej, îi dorim Mulți ani cu sănătate, bucurii și fericire, alături de cei dragi!

Iar și iară, cu mult drag, LA MULÞI ANI!

De la Ovi


Lulu Cremeneanu este o persoană deosebită și un prieten drag!
Astăzi, duminică, 23 august 2009, doresc să îl salut în mod deosebit, de ziua sa de naștere, urându-i LA MULÞI ANI buni, cu fericire, împliniri și prosperitate, dar și sănătate, ca să le aibă pe toate!

Laura HERDEAN, La mulți ani!


Astazi, joi, 14 mai .2009, este ziua de naștere a dnei prof. Herdean Laura, director al Scolii cu clasele I-VIII din Tulca.
Dna director, cu ocazia zilei de naștere, colegii de la Școala din Tulca vă urează să aveți parte de multă sănătate, fericire, împlinirea tuturor dorințelor, precum și un călduros " LA MULTI ANI!"

Sărbătoritul zilei – Ciprian Brisc


Ciprian Brisc, din clasa I C, de la Școala cu clasele I-VIII „Oltea Doamna” din Oradea, este Sărbătoritul zilei, pentru că astăzi (vineri, 3 aprilie 2009) este ziua sa de naștere, un bun prilej pentru toți colegii săi de clasă și pentru doamna învățătoare, Elena Pavel, de a-i ura un sincer LA MULÞI ANI!

Dragă mămică, La mulți ani!


Astăzi (duminică, 15 februarie 2009), de ziua ta, m-am sfătuit cu tati să-ți facem surprize-surprize. Una este această dedicație, pe care te rog să o primești cu drag, așa cum ți-a fost dăruită, din dragoste, cu dragoste!
La mulți ani fericiți, alături de noi!
Vivien și Marius

Daciana, La mulți ani!


Ziua de 12 februarie ne prilejuiește momente de amintiri-amintiri și bucurii trăite în timp, alături de prieteni dragi, plecați în lumea largă în căutarea unui drum visat și împlinirea unui destin. Privind în urmă, revedem filmul unor ani plini de trăiri fericite, anii frumoasei adolescențe, vârsta de aur și de năzdrăvănii, de visări și de realizări nenumărate. În marea noastră familie a Crișanei tineret, Daciana era fetița zâmbitoare, fară griji, optimistă cât zece, care radia, în permanență, lumină și căldură. Așa a și rămas, un monument de zâmbete, imaginea omului fericit, care aduce fericire și celorlalți. Acum, s-o fi bucurând văzând că prietenii nu au uitat-o, urându-i, de ziua ei, să rămână aceeași ființă fericită. Cum ar putea arăta Florina Daciana FLOREA decât zâmbitoare și prietenoasă! La Londra, Paris, Bruxelles. Oradea..., ea e aceeași, iar noi îi urăm să rămână tot așa după cum o știm, Fericită!
La mulți ani, Daciana!
Aurelia, Cami, Adi, Claudiu, Carmen, Daniel... și Ovi

Vivien, LA MULÞI ANI!


În 5 februarie, Vivien a împlinit 3 ani.
Mica steluță a Grădiniței nr. 27 e de-acum o mică vedetă, cu personalitate și cu o strălucire specială.
Dragă Vivien,
iartă-mă, dar nu puteam să nu-mi amintesc că e ziua ta.
La mulți ani! - Ovi

Salutări de la dj-finetti!


Cred că au trecut vreo 10 ani de când nu ne-am văzut, și iată că cel care ne-a unit odată prin paginile Crișanei tineret se pare că reușește să ne sensibilizeze ... de această dată pe internet...
Îmi aduc aminte cu plăcere de anii aceia, de concursurile la care participam, când toți rămâneau perplex, când eu, în mare formă în ceea ce privește norocul, câștigam ediție după ediție "Caseta zilei", așa încât, încet-încet, mi-am făcut o colecție, iar în timp ajunsesem un "amărât" de dj-finetti (dj :P).
Acum, aflându-mă, din nou, la „microfon”, doresc să le transmit prietenilor și vizitatorilor acestui site (ovidan.ro) cele mai calde salutări!
Dragoș P. (alias dj-finetti)
Mulțumim, Dragoș!
Bine-ai revenit în marea noastră familie! - Ovi
P.S. Dacă vreți să vizualizați cele 2.608 fotografii ale lui dj-finetti, intrați pe http://dj-finetti.hi5.com

Eliza, La mulți ani!


Eliza Bianca Bondar împlinește, astăzi, sâmbătă, 17 ianuarie 2009, 18 ani.
Economista din XI C a făcut din dans o pasiune, un mod plăcut și util de petrecere a timpului liber. Ca membru al trupei de dans și de gimnastică „Illusion”, cunoaște mereu succesul. Joi, a evoluat în mod strălucit pe scena Casei de Cultură din Apateu (Ungaria), alături de colegele sale de trupă...
Astăzi, de ziua ta, dragă Eliza, Ioana, Andreea și celelalte colege îți urează un sincer LA MULTI ANI!

Oana, LA MULÞI ANI!


Oana, azi (miercuri, 1 octombrie 2008), de ziua ta de naștere, noi, colegii tăi de grupă (de la Grădinița nr. 53 din Oradea), și doamna educatoare, îți urăm un sincer LA MULÞI ANI!

Crina Oșvat, sărbătorită de două ori


Toți cei dragi, părinți și prieteni, au sărbătorit-o pe Crina, ieri, duminică, 7 septembrie 2008, cu ocazia zilei sale de naștere, când a împlinit 17 ani.
Astăzi, luni, 8 septembrie, în zi de sărbătoare sfântă (Nașterea Maicii Domnului), fratele, Alin, și părinții îi urează, din nou, un sincer și călduros LA MULÞI ANI, pentru că la botez Crina a primit și numele sfintei Fecioare MARIA.
Crina-Maria, fie ca cele mai îndrăznețe vise să ți se împlinească, și să ajungi acolo unde-ți dorești cel mai mult!

Pentru Mariana STANA


Din partea soțului Petrică și fiicei Adriana, pentru cea mai iubită soție și mamă - Mariana STANA, La mulți ani, multă sănătate, fericire, împlinirea tuturor dorințelor, cu ocazia zilei onomastice!

Pentru Mariana și Petrică STANA


Pentru cei mai dragi părinți din lume, Mariana și Petrică Stana, LA MULÞI ANI, multă sănătate și fericire, cu ocazia serbării a 30 de ani de căsnicie!
Fiica Adriana


Aici Radio Sonvest OradeaPrietenul nostru Lucian Cremeneanu (ca și Adriana Stana) ne adresează o invitație: să rememorăm vremurile (de aur) ale unui post de radio foarte îndrăgit.
“Te invit pe blogul Radio Sonvest Oradea.
Ce amintiri!!!”
http://sonvest.wordpress.com/
Lucian Cremeneanu
www.cremeneanu.ro

Salutări de la Adriana Stana


Multe salutări foștilor colaboratori Crișana tineret.
Dlui Dan Ovidiu, multă sănătate și numai bine.
Cu drag,
Adriana Stana
http://sonvest.wordpress.com/
Dragă Adriana,

Îți mulțumim pentru salutări, gânduri și urări.
Ai rămas același prieten drag, cu un caracter minunat!
Ne amintim cu plăcere de radio “Sonvest”, și de emisiunile tale!
Să rămâi pururi tânără și frumoasă!
Ovi

Claudiu Toia, La mulți ani!


În 30 mai, bunul nostru prieten Claudiu Toia are motive de sărbătoare.
Aflat tocmai în Anglia, doar Internetul ne poartă către el, astăzi, vineri, 30 mai 2008, de ziua sa de naștere.
La această oră (0.10), sperăm să fim primii care te sorcovim, când alții se lasă îngânați de ape și copleșiți de vise.
Să ai parte de succese și fericire!
Din Oradea și din România (Crinei L.), un sincer LA MULÞI ANI!
Prietenii tăi fideli

Mesaj de la Luminița, din Danemarca


Domnule Dan Ovidiu, îmi face o deosebită plăcere să citesc, de aici de departe, articolul în care ați scris despre sărbătorirea zilei școlii în care am petrecut 12 ani din viața mea. Vă mulțumesc pentru asta. Am revăzut sălile de clasă și chiar și pe unii profesori, printre care și pe domnul Luca Dorel care mi-a fost și diriginte.
Vă multumesc încă o dată și vă salut din Danemarca!
Raluca-Luminița MĂRCUÞ
Dragă Luminița,
Ne bucură mult mesajul tău.
Sper să reușesc să îmbogățesc Galeria foto a respectivului articol și cu alte imagini de la evenimentul din 9 mai 2008, de la „Ziua școlii” (la Liceul Teoretic „Lucian Blaga” din Oradea).
Poate ai citit și articolul „Pe primul loc - echipajele liceelor „L. Blaga” și „I. Vulcan” – Ovi.

Nașului Mircea Șandor, La mulți ani!


Dacă e 23 mai, e ziua de naștere a dragului nostru naș, Mircea Șandor.
Cu bucurie și mult drag, îi urăm un sincer LA MULÞI ANI, sănătate și fericire!
Ady, și toți cei dragi

Alexandra, La mulți ani!


Când te aștepți cel mai puțin, din Univers îți apare o rază care te caută, dar nu o observi, confundându-se cu atâtea altele. Uneori, însă, reușește să se strecoare și să ajungă până la tine.
De ziua ta, vin cu o sinceră urare: LA MULÞI ANI!
Toate celelalte sunt în administrarea altora, sănătatea, bucuria și fericirea!
Să fii fericită, pentru că o meriți!
Claudiu

Domnule Dan,


Astăzi, la ceas aniversar, vă doresc din suflet un
călduros LA MULÞI ANI, multă, multă sănătate, fericire,
putere de muncă și tot ceea ce vă doriți să vi se
împlinească.
Cu stimă și respect,
Claudiu Toia,
Sandbach, Anglia

P.S. Dragă Claudiu,
Iți multumesc pentru urări.
Mă bucur că și pentru tine, ziua de 18 mai înseamnă ceva.
Să ai parte de succes și fericire! - Ovi

Claudiei și lui Dan,


"Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate, dragostea nu pismuiește, dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie, nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mânie, nu se gândește la rău, nu se bucură de nelegiuire, ci se bucură de adevăr, acoperă totul, crede totul, nădăjduiește totul, suferă totul. DRAGOSTEA NU VA PIERI NICIODATĂ". (CORINTENI 13)
Să pășiți în iubire și cu iubire pe drumul vieții !
CASĂ DE PIATRĂ !
Colectivul Grădiniței nr. 46, Oradea (director, Rodica Ștef)

Domnului profesor Florian Hava, La mulți ani!


Astăzi (joi, 15 mai 2008), este ziua de naștere a fostului nostru profesor de chimie, Florian Hava, directorul Școlii cu clasele I-VIII „Dacia” din Oradea.
Domnule director, la ceas aniversar, primiți urările noastre cele mai sincere de succes și sănătate, precum și tradiționalul „La mulți ani!”
Un grup de elevi din fosta clasă a VIII-a G

Bunicului Florin, La mulți ani!


Dragă bunicule, știu că azi (joi, 8 mai 2008), e o zi importantă în familia noastră. Este ziua celui care a vegheat tot timpul la creșterea mea. Acum, eu, cel mai mic, te îmbrățișez și-ți urez viață îndelungată, cu sănătate și bucurii!
La mulți, mulți ani, alături de bunica și familia noastră dragă!
Cu toată dragostea,
Eric și toți cei dragi

Adi dragă,


Îți urez un călduros și sincer La mulți ani,
multă sănătate, baftă la școală
și tot ce îți dorești tu!
Cu drag,
Claudiu Toia

Ady, La mulți ani!


Azi, de ziua ta (marți, 6 mai 2008), toți cei dragi, părinții, verișorii ... și bunii tăi prieteni și colegi, vor fi, într-un gând, o voce, armonizând, la unison, un sincer și drag LA MULÞI ANI!
Fie ca informatica și cariera îmbrățișată să-ți aducă cele mai mari satisfacții, să ajungeți cu echipa economiștilor pe „everestul” celor mai grozavi elevi-manageri!
Părinții, și toți cei dragi, sunt alături de tine!

Pentru tușa Cati, La mulți ani!

Toți cei dragi


Din lumea largă, de peste mări și țări, vin înspre Ghiorac gânduri dragi și urări din inimă, căci s-a făcut 30 aprilie.
Și noi (cei ai “casei”), și cei plecați, toți cei dragi, am adunat un buchet de lalele pe care le dăruim, din dragoste, cu dragoste, sărbătoritei zilei.
Tușa Cati, multă sănătate, multe bucurii și un călduros La mulți ani!

Monica, LA MULTI ANI!


12 aprilie e un eveniment pentru tine, iar pentru noi, un prilej de a-ti ura un sincer LA MULTI ANI!
Toti cei dragi de-acasa

Andrei și Lia, La mulți ani!


Miercuri, 19 martie 2008, Andrei și Lia își sărbătoresc ziua de naștere.
La ceas aniversar, vă urăm un sincer La mulți ani, sănătate și fericire!
Adrian și toți cei dragi

Din Soare, v-am cules o floare!


Din Soare,
V-am cules o floare,
Doamne educatoare!
E mult, e puțin?
E destul, să vă spună cât
De mult vă iubim!

Doamnelor noastre educatoare
(de la Grădinița nr. 46 din Oradea)
și doamnei directoare, Rodica Ștef,
florile recunoștinței noastre,
din inimi fierbinți,
împreună cu urarea sinceră
LA MULÞI ANI!
De 8 Martie.

Mircea Șandor, LA MULÞI ANI!


Dragă Mircea, ne alăturăm celor dragi, astăzi (vineri, 7 martie 2008), de ziua ta de naștere, urându-ți baftă la DOCTORAT, bucurii și fericire!
LA MULÞI ANI!
Adi, Mary & Ovi

Carina, LA MULÞI ANI!


Carmen și Horațiu și-au dorit, de Mărțișor, o mică prințesă care să le tulbure liniștea și să le facă viața mai palpitantă!
Și Dumnezeu le-a dăruit-o!
Pe 4 martie, s-a născut Carina – Zâna Zânelor, Frumoasa din Tarna Mare, Mica prințesă a Doinei și aurul lui Petrică.
Dulcea adiere de vânt primăvăratic, murmurul apei ce se scurge liniștit pe sub geamul tău, foșnetul frunzei care încă nu s-a născut la ceas aniversar, îngânatul zorilor…toate vin, azi (marți, 4 martie 2008), dis-de-dimineață, de ziua ta, dragă Carina, să te fericească!
De la ora 3.30, ești Sărbătorita zilei!
Când apar aceste rânduri pe ovidan.ro, tu încă dormi, legănată de vise, cu păpușa la cap, care veghează la devenirea ta.
Lumea în care te miști e atât de frumoasă și bună, pură și inocentă!
Și de ce ar fi alt fel? Tu și toți colegii tăi de generație trebuie să schimbați în bine soarta României!
Carina, am și eu o rugăminte: teleportați-ne lumea voastră atât de frumoasă și bună, pură și inocentă!
Adrian (și nașii, din Oradea) îți urează
LA MULÞI ANI!

Dragă bunică,


Azi (marți,19 februarie 2008), de ziua ta, te îmbrățișez cu mânuțele amândouă, așa cum numai tu știi să o faci!
Cu lumina și sinceritatea vârstei, vin să-ți fac o bucurie, alături de Adișor, și de toți cei dragi care se gândesc la tine.
Să ai parte de mulți ani fericiți, sănătate și bucurii nenumărate!
Eric, și toți cei dragi

Bomba zilei!


Când am deschis calculatorul să văd ce se mai întâmplă prin lume... BOMBA ZILEI!
Niște prieteni din Canada m-au felicitat și mi-au zis ca au aflat de ziua mea de pe site-ul tău.
Mi-au trimis și link-ul și ce am văzut e superb!!!!!!!!!!!
Iți multumesc din suflet pentru tot!
Daciana

Daciana, La mulți ani!


Daciana Florina FLOREA, corespondentul nostru special de la Londra, are mâine (marți, 12 februarie, 2008), motive de sărbătoare, fiind ziua sa de naștere.
Ei bine, Daciana, află că și la noi e aceeași sărbătoare, noi rămânând ceea ce am fost - prietenii tăi, cei care vibrează pe aceeași coardă sensibilă cu tine, care se bucură și participă alături de tine la toate succesele tale.
Fie ca voioșia și zâmbetul să nu-ți dispară niciodată de pe chip, ele trădând un suflet ales și un caracter de 24 de carate!
La ceas aniversar, Adișor, Aurelia, Carmen, Claudiu T, Claudiu H, Daniel P și Ovi, împreună cu mulți alți prieteni, te “sorcovesc” de ziua ta, urându-ți sănătate și iubire, bucurii și fericire! La mulți ani!

De ziua bunicii și străbunicii noastre

Adi, Eric, Florina, Monica și Flaviu


Astăzi, 5 februarie 2008, bunica și străbunica noastră Maria Păcală (din Căuașd) împlinește frumoasa vârstă de 86 de ani.
Din Oradea și lumea întreagă, nepoții și strănepotul (Eric), alături de părinți, îți adresează gânduri și simțăminte dragi, la ceas aniversar.
Fie ca bunul Dumnezeu să te păzească sănătoasă și în putere întru mulți și fericiți ani! – Adi (și toți ceilalți) te pupă și îmbrățișează cu mult drag!

Unei mici și dulci steluțe – Vivien


O mică stea s-a născut în 5 februarie 2006, primind în constelație numele Vivien.
Pe 22 ianuarie 2008, avea să se arate lumii în chipul unui îngeraș și pictor iscusit.
De-atunci, ea s-a făcut mare, iar azi împlinește doi anișori!
De ziua ta, dragă Vivien, mă alătur celor dragi, urându-ți să rămâi (ceea ce ești) o stea!
Să luminezi și să încălzești de-a pururi sufletele celor dragi!
LA MULÞI ANI! - Ovi

Un nou “mohican” la orizont!


Salutări dumneavoastră și tuturor vechilor colaboratori, care, din păcate, s-au împrăștiat prin toate colțurile lumii. Multă sănătate și fericire tuturor!
Cu stimă,
Irina Aileni

P.S. Irina, bine-ai revenit la "bază"!
Îți mulțumim pentru urări. (Ovi)

Salutări din Spania


12.ian.08
Acum, la revenire, vreau să-i salut încă o dată pe toți prietenii de la fosta "Crișana tineret" (a anilor 1994 -2004) și în special pe Claudiu, din Londra. De asemenea, vreau să o salut pe verișoara mea din Trelleborg - Suedia, Anamaria Kovacs, cu care nu m-am văzut de vreo opt ani, și dacă nu era netul nici nu ne auzeam de curând. Sper ca în viitorul apropiat să ne putem și întâlni. Ea lucrează la Western Union.
Doresc, de asemenea, să-i salut și pe nașii noștri, fam. Groza Mihai și Othilia.
Domnule primar, să aveți grijă de Oradea, la întoarcere, noi, fii rătăcitori prin lumea largă, să o găsim înfloritoare și occidentală 100%. Doamna profesoară, ne este dor de dumneavoastră!
De aici, din Spania, vă asigurăm de profundul respect ce vi-l purtăm. Vă pupăm și vă dorim un 2008 cu sănătate, fericire și împlinirea tuturor idealurilor!
Claudiu Hiriș, cu familia din Spania

Claudiule,
Pozele le găsești în Galeria foto, la primul articol.
Intră pe Menu, la Rubrici - Drumuri europene
-Ovi-


Salutare, națiune!


În timpul în care am absentat de pe site, m-am mutat din Londra, lângă Crewe, un orășel din nord-vestul Angliei, aproape de Manchester. Lucrez la o fermă unde se câștigă bine și am o serie de avantaje.
Am citit mesajele și m-am bucurat. Încet, dar sigur, se adună lumea..., care de pe unde. Am aflat despre Claudiu
Hiriș.
Claudiule, te contrasalut, felicitări și creștere mare fetițelor, multă sănătate întregii familii. Pe Mihai Aileni îl salut militărește: Să trăiți bine ...( ca Băsescu)! - vorba marinarului.
Până la următorul e-mail, vă doresc tot binele din lume!
Claudiu Toia, din Sandbach, Anglia

Claudiu Hiriș ne scrie din Spania!


Mă bucur de descoperirea acestui site și de posibilitatea de a mă adresa vechilor mei prieteni!
Vreau să-i salut pe foștii mei colegi de la CRIȘANA TINERET. Pe toți, dar în special pe cei cu care am fost contemporan.
Am înțeles că Aurelia are o fetiță. Eu am două. Nu am uitat nici de Carmen, Daciana și tizul meu - celălalt Claudiu. Atunci era un puști. M-am bucurat să-l revăd pe site pe Lulu Cremeneanu. E tot pe la radio? Ce mai fac Mihai Baneș și Mihai Dacin? Desigur, au trecut câțiva ani și pe mulți i-am cam uitat. Poate pentru că am înaintat în vârstă. Poate ei nu m-au uitat. Scuze!
Noi locuim la 120 de km de Madrid, într-o localitate ce se numește Quintanar de la Orden, în provincia Toledo, regiunea Castilla la Mancha. Pe aici s-a perindat nebunul de Don Quijote. La 5 km depărtare, este casa memorială Dulcinea, iubita lui, și morile de vânt cu care s-a luptat el. Poate vă este cunoscut numele de Dulcinea del Toboso. El Toboso se numește localitatea...
Acum vă las pentru că trebuie să-mi pregătesc bagajul. Aici e cu totul diferit, mă duc la lucru departe și rămân acolo, la hotel. Nu cred că mai apuc să dorm noaptea asta. E mai bine așa. Voi dormi mai bine la noapte.
Vă salut din îndepărtata Peninsulă Iberică, și vă îmbrățișez. Vineri, când mă întorc, o să vă scriu din nou. Până atunci, TOATE CELE BUNE!
Claudiu HIRIȘ, din Spania

Claudiu,
Ești revelația acestui început de nou an, ca și Mihai Aileni!
Cu voi doi, am început cu dreptul anul 2008.
Sa fie într-un ceas bun! - Ovi

Mulțumim, Mihai!


După o lungă absență, Mihai Aileni revine cu urări la început de an.
Mulțumim pentru urări, Mihai!
Sper că nu ne scrii și tu de prin străinătățuri, să știm și noi, pentru că și despre Claudiu Hiriș am aflat abia ieri (duminică, 6 ianuarie 2008) că e în Spania, cu frații săi, și că o duce bine. Ne bucurăm nespus auzind toate acestea. Realizările vechilor noștri colaboratori și prieteni nu pot decât să ne bucure!
Tuturor, succese nenumărate, aici, în țară sau prin alte părți, așa după cum i-a surâs soarta fiecăruia! - Ovi.

Dlui Dan, cititorilor, vechilor colaboratori


Cu ocazia intrării în noul an, vă doresc un sincer și călduros La mulți ani, multă sănătate și fericire, alături de familie, iar anul acesta să fie de 2008 ori mai bun ca ceilalți.
Același mesaj îl transmit și cititorilor și vizitatorilor site-ului www.ovidan.ro, dar și vechilor colaboratori!
Cu stimă și respect,
Claudiu TOIA, din Londra

Claudiu,
Multumim pentru urari.
După cum observam din poza, nu-ti merge deloc rău la Londra!
Ovi

Bunã, vechi colaboratori!


Deºi sunt aici în România, mã bucur sã vã regãsesc, vechi colaboratori, pe aceste pagini.
Sper sã ne revedem într-o zi sã mai povestim.
Ioana Bara (actualã Maris)

Ioana,
Ce surprizã ne faci chiar de Moºu'!
Bine-ai revenit în familia prietenilor noºtri dragi!
Sã sperãm cã într-o zi ne vom ºi (re)vedea în formulã cât mai completã!
Sãrbãtori fericite! - Ovi -, ºi toþi ceilalþi

Domnului Dan,

De la Claudiu Toia (din Londra)


Revin pe meleaguri londoneze... Am fost plecat mai bine de o lună într-un sat în afara Londrei pentru o lucrare. Așa că mi-a fost greu să intru pe internet...Acum sunt pe fază! Ieri, intrând pe site, am văzut-o pe Luminița, plecată în Danemarca. Vorba dvs, încet-încet, dar sigur, vechii colaboratori descoperă site-ul și poate peste ceva vreme vom fi din nou toți împreună, chiar dacă prin intermediul acestui site. Apropo, Aurelia ce mai face? Cum mai e? Dar Carmen? Cu Daciana nu am apucat încă să mă întâlnesc, nici nu am mai vorbit cu ea de ceva vreme. Sper să ne vedem într-o zi! Vă dați seama ce înseamnă o reîntâlnire cu ea după atâția ani... Aveam pe-atunci vreo 18-19 ani, când ne-am văzut ultima oară!
Acum mă retrag, dorindu-vă o zi bună!
Cu respect, Claudiu Toia

Dlui Ovidiu DAN

Luminița Mărcuț, din Danemarca


Nici nu vă puteți imagina ce bucurie am simțit în suflet când am descoperit site-ul dumneavoastră.
Și eu fac parte din Generația Crișana Tineret (din acele vremuri bune) și , deși cărările vieții m-au purtat departe de țara mea, îmi amintesc mereu cu mare plăcere de acele momente minunate.
Vă salut de aici din Danemarca, și abia aștept să mă întorc în țară.
Cu mult respect,
Luminița Mărcuț
Lumi,
Încet, dar sigur, toți colaboratorii și prietenii "Crișanei" tineret (din perioada 1994-2004) își dau întâlnire pe ovidan.ro, noua lor familie.
Bine-ai revenit în mijlocul nostru!
După cum ai putut citi, și alții sunt plecați ... în Londra (Daciana și Claudiu), Alina e în Malaezia, dar cu sufletul sunt alături de noi.
Vrem să știm mai multe despre tine. Dorim mai multe poze!
Cu aceeași prietenie,
Ovi (ovidanm@yahoo.com)

Aureliei Filip

Daciana, Carmen, Claudiu și Ovi


Bunei noastre prietene, cu ocazia zilei sale de naștere (joi, 25 octombrie), calde îmbrățișări și urări.
LA MULÞI ANI, sănătate, fericire și noroc în toate!

Tuturor dascălilor, de Ziua lor

Moise Ovidiu DAN


Astăzi, 5 octombrie, de Ziua Mondială a Dascălilor, urez tuturor dascălilor LA MULÞI ANI, satisfacții profesionale, sănătate și bani mai mulți!
Succese nenumărate în nobila profesie pe care v-ați ales-o, nu pentru bani și onoruri, nu pentru timp liber și muncă ușoară, ci din iubire pentru copii și profesie, din convingere și devotament pentru slujiirea școlii, în interesul copiilor și al societății, pentru idealuri nobile și satisfacții profesionale!

Pentru Mariana-Florica Popoviciu (din Madrid)

Din partea Dacianei (din Londra)


Un sincer și călduros LA MULÞI ANI, azi (vineri, 28 septembrie), de ziua ta!

Lui Eric Andrei Bențe

Toți cei care te iubesc


Dragă Eric, de ziua ta (duminică, 23 septembrie), toți cei care te iubesc îți urează un sincer LA MULÞI ANI, creștere mare, sănătate și noroc în viață!

Dragului nostru DORIN MIRCEA GORCEA,

Mariana, Răzvan și Geanina


Astăzi, vineri, 21 septembrie, îi urăm dragului nostru soț și tătic - DORIN MIRCEA GORCEA, multă sănătate, fericire, împliniri și prosperitate, în tot ceea ce face!
Din iubire, cu toată dragostea, un sincer LA MULTI ANI!

Verișorului meu, Flaviu - Adrian Hodiș

Din partea lui Adi


Un sincer LA MULÞI ANI, azi ( miercuri, 19 septembrie), de ziua ta!
Succes, sănătate și prosperitate!

Denisei Viuleț (din Ploiești)

De la Ovi


Un sincer LA MULÞI ANI la împlinirea celor 14 ani! - joi, 6 septembrie 2007
Fie ca frumoasele-ți visuri să ți se împlinească în timp, și să privești cu mândrie în urmă.
Poate îți vei aminti cu plăcere și de clipele petrecute in tabăra din municipiul de pe Crișul Repede.

Dlui prof. Alexandru Hodiș (din Ghiorac)

Mariana, în numele unor foști absolvenți


Multă sănătate și un sincer LA MULÞI ANI, azi, de ziua Dumneavoastră!
Vă mulțumim pentru frumoasele ore de română și pentru tot ceea ce ați făcut pentru noi!

Unchiului Sandu

Adi și părinții


Azi, miercuri, 29 august, e o dublă sărbătoare; una creștinească - Tăierea capului Sfântului Ioan Botezătorul -, și una de suflet pentru noi - ziua de naștere a unchiului nostru drag.
Ce-am putea noi să vă urăm decât să vă bucurați de sănătate, de cei dragi și de toate realizările!
LA MULÞI ANI!

Florinei Buzaș

Mariana NICA


Prietenei mele Florina Buzaș, multă sănătate și fericire, noroc în toate, și un sincer LA MULÞI ANI, azi, de ziua ei, miercuri, 29 august!

Georgianei

Emil


Cele mai bune gânduri și urări de fericire, azi, de ziua ta, împliniri dorite, vise înaripate, materializate cu succes, un sincer și călduros LA MULÞI ANI din toată inima!

Drei Georgiana Panea

Adrian, Mari și Ovi


Astăzi (sâmbătă, 25 august), de ziua ta, dragă Georgiana, ne alăturăm prietenilor și celor dragi, cu felicitări și urări. Să ai parte de tot ce ți-ai dorit, să te realizezi asa cum ai visat, și să trăiești cu adevărat în lumea ta de vis și iubire!
LA MULÞI ANI!

Georgianei Panea

Andrada ( "profesoara") și "discipolii"


Azi, de ziua ta, dragă Georgiana, cu toată dragostea, un sincer și călduros LA MULÞI ANI!

Lui Lulu CREMENEANU

Ovi și toți ceilalți prieteni


Prietenii tăi din Generatia CRISANA tineret, împreună cu OVI, te salută, astăzi, joi, 23 august 2007, în și de ziua ta, dragă Lulule, urându-ți MULTI ANI FERICIÞI, sănătate și prosperitate!

Salutări de pe Meridianul 0

Claudiu TOIA


Dle Dan Ovidiu, regret faptul că a trecut atât de mult timp de când nu am dat niciun semn de viață; zilele trecute am descoperit acest site și am rămas plăcut surprins de ceea ce am văzut. Felicitări pentru ceea ce ați realizat și multă baftă în continuare! Aș vrea să salut toți vechii prieteni care au făcut parte din Generația Crișana tineret, pe Aurelia să o felicit pentru ce a realizat și să-i urez fetiței să crească mare și frumoasă, fericire și multă sănătate! Un alt mesaj aș dori să-l adresez Dacianei Florea: felicitări pentru postul din cadrul Liceului Drayton Manor din Londra și poate ne vedem la o cafea prin Kingsbury sau chiar în Drayton. Cei care nu s-au regăsit aici să mă scuze, dar le vine și lor rândul.
Cu stimă și respect,
CLAUDIU TOIA

Drei Adriana-Maria Stana

Din partea prietenilor de la Crișana tineret


Cu prilejul zilei onomastice, dragă Adriana, bunii tăi prieteni doresc să te felicite, și să-ți ureze să rămâi aceeași fire optimistă, același caracter frumos, sinceră și devotată familiei și meseriei!
LA MULÞI ANI!

Dragei noastre Adriana- Maria STANA

Din partea părinților


Cei dragi sunt alături de tine și astăzi, în Ziua Sfintei Marii, cu ocazia onomasticii, urându-ți multă fericire și tradiționalul LA MULÞI ANI!

Pentru bunica mea (Maria Șandra)

Georgiana


De Sfânta Marie, vă adresez sincere felicitări, vă îmbrățișez cu toată dragostea și vă urez multă sănătate și un călduros LA MULÞI ANI!

Pentru Maria Lidia Șandra

Georgiana


Sincere felicitări și urări, de ziua onomastică!
LA MULÞI ANI! Fericire, Sănătate și Iubire!

Drei Georgiana Voicu (din București)

Din partea lui Ovidiu


Un sincer LA MULÞI ANI, astăzi (sâmbătă, 11 august), de ziua ta!

Drei prof. Aida Pop

Din partea colegilor și prietenilor


Vineri, 10 august, la ceas aniversar, ne alăturăm celor dragi și apropiați, cu cele mai alese gânduri și sincere urări de sănătate, împliniri și prosperitate!
LA MULÞI ANI!

Drei Andrada (din Marghita)

De la Georgiana și Crina


În 8 august, avem prilejul să-ți urăm calde felicitări, de ziua ta de naștere.
LA MULÞI ANI, sănătate, bucurii, fericire și împliniri!

Lui Radu Panea

De la Georgi, Crina și Andrada


Azi (duminică, 5 august), cu ocazia zilei de naștere, îți urăm un sincer LA MULÞI ANI, mult soare în suflet, și toate bucuriile de pe lume, alături de cei dragi!

Anei Chifor, din Arad

Din partea lui Ovidiu


Astăzi, joi, 26 iulie, am prilejul de a-ți ura un sincer LA MULÞI ANI!
Fie ca și în ziua de 18 august, să fii la fel de fericită, având un motiv de sărbătoare totală, cu o binecuvântare divină!

Drei prof. Delia Tarr

Adi, și fosta clasă a VIII-a G, Șc."Dacia"


Joi, 26 iulie 2007, dorim să fim alături de Dumneavoastră, felicitându-vă pentru pasul făcut!
CASĂ DE PIATRĂ, și multă fericire!

Drei Paula Nicoleta Bitea (din Los Angeles-California)

Din partea lui Ovidiu


Din câte am aflat, Nicoleta, sâmbătă, 21iulie, va fi ziua ta de naștere.
La ceas aniversar, ne alăturăm celor dragi, în a-ți ura mult noroc și fericire!
LA MULÞI ANI!

Pentru Paula Nicoleta Bitea

Din partea familiei


Dragă Paula, cei dragi, de-acasă ( din Oradea), îți urează, de ziua ta, să ai parte de toată fericirea de pe lume!
Distanța care ne desparte nu va putea stinge niciodată dragostea și iubirea pe care ți le purtăm în inimi!
LA MULÞI ANI!

Pentru Luminița,

De la Maria


Viața să-ți fie împodobită cu flori, bucurii și cer senin, iar pe alocuri, cu norișori să ai unde odihni!
Lumi, azi (miercuri, 11 iulie), de ziua ta, îți doresc La Mulți Ani ! Domnul să-ți fie alături totdeauna!

Pentru Lumi,

De la Alina și Ovidiu


Cu maci roșii în obrăjori și soarele în priviri, să petreci, astăzi, de ziua ta, Luminița!
Să ai parte de mult noroc și fericite, alături de cei dragi!
LA MULÞI ANI!

Mariei și Aureliei

Carmen, Clau și Ovi


Cu ocazia botezului, le dorim dragelor noastre multă sănătate!
Fie ca cea mică să ajungă mare vedetă, iar mămica să fie mândră de ea!
Familiei, fericire și prosperitate!

Mamei mele,

De la Adi


În fiecare an, pe 30 iunie, sărbătorim pe cel mai dulce și mai drag Răcușor din familie!
Anul acesta, fiindcă ziua de 30 iunie cade sâmbătă, vom avea un Week-end de vis, o vom ține într-o veselie... până luni!
Mamă dragă, LA MULÞI, MULÞI, și fericiți ANI! cu sănătate, și prosperitate!

Pentru Carmen,

De la Aurelia, Daciana & Ovi


Ziua de sâmbătă, 23 iunie, ne dă prilejul să-ți adresăm un gând bun și drag, cele mai sincere urări de fericire, alături de Silviu, și de toți cei dragi, LA MULÞI ANI cu sănătate, bucurii nenumărate, și multă prosperitate!

Dragului nostru Mircea Șandor,

Din partea celor dragi


Astăzi, miercuri, 23 mai, cu ocazia zilei sale de naștere, îi urăm un sincer LA MULÞI ANI, cu sănătate!

Drei înv. Diana Alb

Elevii clasei


CASĂ DE PIATRĂ, sănătate și prosperitate!

Bucurii și multă FERICIRE!

Dlui profesor Florian Hava,

Un grup de elevi din fosta clasă a VIII-a G


Fostului nostru profesor de chimie, cele mai alese gânduri, și urări de sănătate și satisfacții profesionale, astăzi, marți, 15 mai, cu ocazia zilei sale de naștere!
Stimate domnule director, să ne trăiți întru MULÞI ANI fericiți!

Bunicului și unchiului nostru - Florin

Din partea lui Eric și Ady


Un sincer LA MULÞI ANI, sănătate și bucurii nenumărate, astăzi, marți, 8 mai, cu ocazia zilei sale de naștere!

Lui Adrian Dan

De la Andrei


Astăzi, duminică, 6 mai, de ziua ta de naștere, doresc să-ți urez un sincer LA MULÞI ANI, mult noroc, bucurii și împliniri!

Pentru tușa Cati

Adrian


Luni, 30 aprilie, cu ocazia zilei sale de naștere, un sincer LA MULÞI ANI, sănătate, mult noroc și fericire!

Monica

Cei dragi, din România


Joi, 12 aprilie, va fi ziua de naștere a Monicăi Alexandra HODIȘ.
Dragă Monica, toți cei dragi de-acasa îți urează un sincer LA MULÞI ANI, multă fericire și satisfacții profesionale!

Pentru Lumi și Mari

De la Waya


Sfintele Sărbători pascale să le petreceți cu sănătate, alături de cei dragi, bucurându-vă de Lumina Învierii, de dragostea și prețuirea celor dragi!
Sărbători fericite, cu sănătate și iubire!

De Sfintele Florii

Adrian


Verișoarei mele, Florina, și unchiului, Florin, cu prilejul Sfintelor Florii, sănătate și prosperitate, o primăvară veșnică în suflet, și un sincer LA MULÞI ANI!

Lui Ionuț

de la Dana


Pentru simplul fapt că nu ești lângă mine să-ți pot spune "LA MULÞI ANI!", vreau să știi cât de mult însemni pentru mine. Inima mea îți simte lipsa zi de zi și noapte de noapte...
Îți multumesc că exiști, și că ai făcut parte din viața mea, reușind să-mi umpli sufletul de fericire ...
Fie ca pe 29 martie, de ziua ta de naștere, să-ți amintești și de mine!

Adresați mesaje celor dragi


Vă așteptăm cu mesaje și dedicații pentru cei dragi (însoțite de poze) la adresa: ovidanm@yahoo.com
Pentru detalii, sunați la 0730/ 014.153 – Ovi.

Pentru Andreia Damian

Colegii de clasă


Colegei noastre Andreia Damian, astăzi (sâmbătă, 3 martie), un sincer LA MULÞI ANI, cu ocazia zilei sale de naștere! - Colegii de clasă (XI B, Lic. Teologic Greco-Catolic Oradea).

Lui Ionuț

de la Ella


Iubesc o urmă de parfum ce m-a făcut să-mi întorc privirile asupra ta. Iubesc o urmă a mâinii tale care odată m-a cuprins. Iubesc o urmă, o urmă a buzelor tale care odată au pecetluit dragostea noastră. Iubesc o urmă de lacrimă, lacrima ce a curs când tu ai șters și ultima umbră de zâmbet. Iubesc o urmă rămasă pe inima mea. Iubesc amintirea ta!duminică, 26 iunie 2022