Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Agenția pentru Protecția Mediului Bihor | Campanie națională de colectare a deșeurilor

În 3 noiembrie

Campanie naționalǎ de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice


În calitatea sa de integrator pentru capitolul 22 – Mediu, Ministerul Mediului și Dezvoltării Durabile acordă o importanță deosebită respectării angajamentelor asumate de România în procesul de aderare la Uniunea Europeană. În conformitate cu Planul de implementare pentru deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE), până la sfârșitul anului 2007, trebuie colectate 3 kg DEEE /cap de locuitor/an. Acest angajament se regăsește inclus în Hotărârea de Guvern nr.448/2005 privind deșeurile de echipamente electrice și electronice. Pentru îndeplinirea acestei cerințe, conform art.5 alin(1) din același act normativ ‚ „Autoritățile administrației publice locale au obligația de a colecta separat DEEE de la gospodăriile particulare”. ...citeste


 

miercuri, 23 octombrie 2019

Poza zilei

Lansare album de debut - Adrian Bojan

Ziua de 3 noiembrie 2019 va încununa pentru solistul de muzică populară Adrian Bojan nu mai puțin de șase ani de stăruință și muncă.
Acesta își va lansa albumul de debut intitulat „Maica me când m-o făcut", în cadrul unui eveniment organizat de Asociația ,,Culanii" Sânnicolau Român, în satul natal al acestuia, Sânnicolau Român.