Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Agenția pentru Protecția Mediului Bihor | Campania “Marea debarasare”

Sâmbătă, 4 octombrie

„Marea debarasare”, a III-a ediție


Ministerul Mediului și Dezvoltării Durabile, împreună cu organizațiile colective Environ, Ecotic și Recolamp, organizează a treia ediție “Marea debarasare”, în 4 octombrie 2008.
În această zi, românii vor putea să scape de televizoare, frigiderele, mașinile de spălat, sau calculatoarele vechi. ...citeste


 

Mâine (sâmbătă, 19 aprilie 2008),

Campania “Marea debarasare”


Campania “Marea debarasare” constă în strângerea de la populație a deseurilor de echipamente electrice și electronice depozitate de către aceasta, sâmbătă, 19 aprilie, in fata casei sau a blocului în care locuiesc, de unde vor fi ridicate de societățile de salubrizare care le vor transporta către centrele de colectare, pentru ca de acolo sa fie preluate de organizațiile colective autorizate, în vederea transportării lor către reciclatori. ...citeste


 

joi, 24 octombrie 2019

Poza zilei

Lansare album de debut - Adrian Bojan

Ziua de 3 noiembrie 2019 va încununa pentru solistul de muzică populară Adrian Bojan nu mai puțin de șase ani de stăruință și muncă.
Acesta își va lansa albumul de debut intitulat „Maica me când m-o făcut", în cadrul unui eveniment organizat de Asociația ,,Culanii" Sânnicolau Român, în satul natal al acestuia, Sânnicolau Român.