Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Agenția pentru Protecția Mediului Bihor | 5 iunie - Ziua mondială a mediului

Joi, 5 iunie

Ziua mondială a mediului


Ziua mondială a mediului a fost instituită de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite în 1972, când la Stockholm, la Conferința pentru Sănătate Umană, organizată sub egida Națiunilor Unite, Adunarea Generală a Națiunilor Unite a stabilit că ar trebui încurajate acțiunile pentru protejarea mediului înconjurător. Această zi este sărbătorită în fiecare an pe 5 iunie în orașe diferite, acțiune prin care O.N.U. atrage atenția globală asupra problemelor de mediu.
Gazda manifest[rilor dedicate Zilei mondiale a mediului din acest an va fi Noua Zeelandă, una din primele țări care a militat pentru combaterea încălzirii globale, prin construirea unui viitor fără carbon. ...citeste


 

miercuri, 23 octombrie 2019

Poza zilei

Lansare album de debut - Adrian Bojan

Ziua de 3 noiembrie 2019 va încununa pentru solistul de muzică populară Adrian Bojan nu mai puțin de șase ani de stăruință și muncă.
Acesta își va lansa albumul de debut intitulat „Maica me când m-o făcut", în cadrul unui eveniment organizat de Asociația ,,Culanii" Sânnicolau Român, în satul natal al acestuia, Sânnicolau Român.