Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Direcția Județeană pentru Cultură Bihor | Concertul festiv ,,Cântec de dor - Basarabia”

Luni, la ora 9.00, la TVR Moldova

Înregistrarea integrală a spectacolului „Cântec de dor – Basarabia”


Dragi orădeni, vă invităm să vizionați luni, 9 aprilie 2018, de la ora 9, la TVR Moldova, înregistrarea integrală a spectacolului „Cântec de dor - Basarabia", organizat de către Direcția Județeană pentru Cultură Bihor, în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor și cu Filarmonica de Stat din Oradea, cu ocazia Centenarului Unirii Basarabiei cu România, din 27 martie 2018. ...citeste


 

Marți, 6 martie, la sala Enescu-Bartók a Filarmonicii de Stat Oradea

Concertul festiv ,,Cântec de dor - Basarabia”


Direcţia Judeţeană pentru Cultură Bihor în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor și cu Filarmonica de Stat Oradea, vă invită marți, 6 martie 2018, ora 18, la concertul festiv ,,Cântec de dor - Basarabia", care va avea loc în sala Enescu-Bartók a Filarmonicii de Stat Oradea. ...citeste


 

sâmbătă, 26 septembrie 2020

Poza zilei

Elena - absolventa de aur a familiei Avram!

Astăzi (joi, 24 septembrie 2020), aveam să-i cunoaștem pe absolvenții de 10 ai Bihorului, care au fost premiați cu diplome și sume de bani, potrivit bunelor rânduieli instituite pentru a stimula competiția și performanța.
Printre cei 19 absolvenți de aur ai Bihorului (cinci absolvenți de liceu și 14 absolvenți de gimnaziu), se numără și Elena Avram, absolventă de 10 a Colegiului  Național ,,Iosif Vulcan" din Oradea.
Întâmplarea a făcut ca după premiere, să o revăd pe Elena, alături de părinții săi, fericiți, în grădinița de flori a gospodăriei, unde tatăl tocmai și-a propus o ,,ședință foto".
Cum să nu fie fericiți mami și tati cu fetița lor de aur!
(OviDan)