Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Valentines’ Day - din suflet pentru suflet

La „Miron Pompiliu” Ștei

Valentines’ Day - din suflet pentru suflet

Valentine’s Day este o sărbătoare care reflectă prețuirea pentru cei dragi, este o zi specială pentru suflet, este o zi care ne îndeamnă să ne deschidem porțile sufletului, să ne exprimăm cele mai frumoase, inocente, și mărețe sentimente.

O activitate cultural - artistică dedicată acestei zile s-a desfășurat în cadrul Școlii Gimnaziale ,,Miron Pompiliu” Ștei pe parcursul a două zile. Protagoniști au fost elevii clasei a III-a C care au participat alături de prof. Adriana Colda, prof. docum. Gabriel Vancea și  bibl. inst. Ileana Tomescu în cadrul Centrului de Documentare și Informare la o prezentare PowerPoint realizată de dl prof. Gabriel Vancea care a cuprins câteva informații despre tradiția și cultura acestei sărbători.
   Informațiile au fost împletite cu  frumoase creații plastice, apoi școlarii au confecționat din suflet pentru suflet  cadouri pentru cei dragi. Astfel au fost decupate mai multe inimioare care lipite au dat naștere unei ,,cărticele a inimii”. Pe aceste ,,petale” de suflet au fost scrise cele mai sugestive mesaje.
Activitatea s-a finalizat în pași de dans pe ritmuri de muzică internațională și românească. Copiii au fost  plăcut impresionați de această activitate și de cadourile realizate de ei pentru cei dragi.
Ileana Tomescu
Doamna Ileana,
Articolul Dvs este cel de-al 10.000-lea pe ovidan.ro
Vă felicităm și vă mulțumim!
Ovidiu Dan

Trimite email

duminic, 25 august 2019