Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Târg de mărțișoare și cadouri handmade de 8 Martie

La Galeria de Arte Vizuale din Oradea

Târg de mărțișoare și cadouri handmade de 8 Martie

Uniunea Artiștilor Plastici din România, Filiala Oradea, organizează în perioada 26 februarie (miercuri) – 8 martie 2014 în cadrul TÂRGULUI de la GALERIE evenimentul: Târg de mărțișoare și cadouri handmade de 8 martie, la Galeria de Arte Vizuale din Oradea, str. Republicii nr. 15.

Artiști plastici, studenți la arte și artizani talentați vă oferă mărțișoare cu vino-ncoa’: mărțișoare tradiționale, mărțișoare de criză, vintage și recycle, minimaliste, bijuterii (coliere, brățări, cercei, mărgele medalioane, cruciulițe), unicate, serie mică, toate făcute de mâna artistului (adică handmade!) din materiale dintre cele mai diverse: ceramică, fimo, lemn, piele, cupru, alamă, monede cositorite, sticlă reciclată, materiale textile, mărțișoare cât să vă încapă inima și buzunarul, mai ales că se spune în popor: „Cine poartă mărțișoare / nu mai e pârlit de soare!”
Iar pentru 8 Martie creatorii noștri au pregătit o seamă de obiecte utile și simpatice pentru fiice, mămici, bunici, iubite, soții, doamne și domnișoare, șefe, patroane, directoare, profesoare, diriginte etc.
Felicitări de 8 Martie lucrate manual (din mătase naturală pictată),  bijuterii unicat, eșarfe de mătase naturală pictate manual, genți și poșete din piele naturală handmade,  obiecte din pâslă, aranjamente  din flori naturale,  săpunuri de casă cu diferite arome și esențe naturale, sticlă pictată în tehnica vitro etc.
Fie că le veți lua de drag, pentru a le purta, fie că le veți dărui cu plăcere sau din obligație, veți avea de unde alege. Nu trebuie decât să vă abateți pe la noi în perioada 26 februarie – 8 martie 2014, între orele 11.00 și 20.00 (sâmbăta și duminica va fi deschis de la ora 11 la 20), la Galeria de Arte Vizuale de pe Corso, nr. 15.
În cadrul târgului veți avea parte de surprize muzicale și poetice cu trimitere către Ziua Femeii; intrarea liberă.
Radu Tîrnovean,
administrator UAP

Trimite email

miercuri, 19 februarie 2020