Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

“Ce pot face două mâini dibace”

La Școala cu clasele I-VIII “Octavian Goga” din Oradea

“Ce pot face două mâini dibace”

Elevii claselor a II-a B și a III-a C de la Școala cu clasele I-VIII “Octavian Goga” din Oradea și-au propus să organizeze o expoziție de Sfintele Paști, intitulată “Ce pot face două mâini dibace” ,în care să prezinte lucrări realizate pe parcursul a câtorva săptămâni.

Elevii învățătoarelor Elena Moca și Mărioara Gârba au realizat machete pe tema primăverii – "Primăvara în sufletul copiilor", colaje, pe aceeași temă, cu iepurași în iarbă, iar în zilele următoare și-au propus încă trei activități, coș cu ouă (pictură), pictură pe sticlă ("Învierea Domnului"), iar în 18 aprilie, vor încondeia ouă, în prezența părinților, prilej cu care se vor purta discuții legate de tradiții și obiceiuri de Florii și Paști (Floriile, salcia, sâmbăta Paștelor și Noaptea Învierii).
Vernisajul este programat pentru data de 24 aprilie.
Să mai spunem că luni (7 aprilie), de Ziua mondială a sănătății, elevii înv. Mărioara Gârba, Elena Moca și Ioan Pop s-au întâlnit cu asistenta școlii, Viorica Porumb, la o masă rotundă, cu tema "Alimentația sănătoasă și obezitatea." (Ov. Dan)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați  Galeria foto: “Ce pot face două mâini dibace”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 19 august 2019