Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Dragobetele în tradiția românească - De vorbă cu tinerii”

Luni, la „Miron Pompiliu” Ștei

„Dragobetele în tradiția românească - De vorbă cu tinerii”

„Prieten adevărat este acela care te sfătuiește de bine, iar nu acela care îți laudă nebuniile”. Anton Pann

La Școala Gimnazială „Miron Pompiliu” Ștei, s-a desfășurat luni, 24 februarie 2014, a III-a ediție a activității instructiv-educative: „Dragobetele în tradiția românească - De vorbă cu tinerii”.
Protagoniștii activității au fost  dl prof. George Drăgan și dl.Maurice Sikes, consilier pe probleme de  comunicare cu tinerii care au prezentat elevilor din clasele a VII-a informații referitoare la prieteniile adevărate, au discutat  despre farmecul vârstei adolescentine, dar și capcanele acesteia.
După o scurtă dezbatere, întrebări și răspunsuri frontale, elevii au avut de completat un text lacunar și un rebus, intitulat „Adevărata prietenie”, prin care tinerii și-au însușit sfaturi utile și povețe care să le fie de folos pe viitor.
Echipa de proiect și organizare (prof. Georgeta Mușet - director, prof. Angela Vlaș -director adjunct, prof. George Drăgan, Gabriel Vancea și Ileana Tomescu), care a susținut desfășurarea acestui eveniment instructiv-educativ, îl consideră o poartă deschisă spre dialog, o punte de comunicare între factorii educativi și tinerii adolescenți.
Ileana Tomescu & Gabriel Vancea

Trimite email

luni, 19 august 2019