Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Trei microbuze școlare pentru școlile din Tulca, Târgușor și Mișca

Firma Fiat a livrat, astăzi,

Trei microbuze școlare pentru școlile din Tulca, Târgușor și Mișca

“În 28 martie 2008, firma Fiat a livrat primele nouă microbuze școlare (capacitate 16+1 locuri), beneficiare fiind școlile din localitățile: Brusturi, Diosig, Lăzăreni, Chișlaz, Mădăras, Abram, Derna, Tarcea și Valea lui Mihai. Astăzi (miercuri, 9 aprilie - n.n.), am mai livrat și celelalte trei din lotul celor 12 microbuze școlare”, ne-a declarat Mihaela Meșteru, responsabil Marketing.

Cele trei  microbuze  au fost preluate de directorii școlilor (beneficiare) din Tulca, Mișca și Cherechiu. După caz, directorii au fost însoțiți și de primari sau numai de șoferi. Directorul Școlii cu clasele I-VIII din Tulca, prof. Laura Herdean, a fost însoțit de primarul Ioan Bulzan și șoferul Gelu Popa. “Microbuzul primit de această dată de comuna Chișlaz este destinat școlii noastre – Școala cu clasele I-VIII “Miskolczy Karoly” din Mișca”, ne-a spus directorul școlii din Mișca, prof. Hodgyai Edit. De la Cherechiu au fost prezenți la preluare, primarul Szabo Zoltan și prof. Stetea Erika, directorul Școlii cu clasele I-VIII din Cherechiu.
Microbuzul școlar este destinat Școlii din Târgușor, după cum aveam să aflăm de la directorul școlii coordonatoare, Stetea Erika. (Ov.D.)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Trei microbuze școlare pentru școlile din Tulca, Târgușor și Mișca.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 17 iulie 2019