Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Echipajul Școlii din Suplacu de Barcău

Câștigătorul etapei zonale, de vineri, 4 aprilie,

Echipajul Școlii din Suplacu de Barcău

În cadrul proiectului privind siguranța rutieră „Stop accidentelor rutiere - Viața are prioritate!”, Inspectoratul de Poliție al județului Bihor, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Bihor, organizează în perioada 4 aprilie – 8 iunie 2008, concursul de siguranță rutieră „Educația rutieră – educație pentru viață”, adresat copiilor din clasele IV - VIII.

Concursul urmărește formarea unui comportament rutier responsabil, pe baza cunoașterii și respectării regulilor de circulație, pentru a preveni producerea accidentelor de circulație cu victime din rândul populației școlare.
În cadrul concursului, elevii participanți au de trecut mai multe probe: proba teoretică, de verificare a cunoștințelor privind normele rutiere; parcurgerea unui traseu de îndemânare cu bicicleta în poligon; respectarea regulilor de circulație de către bicicliști, în parcul-școală.
Prima etapă din cadrul competiției zonale s-a desfășurat vineri, 4 aprilie, la Suplacu de Barcău.
La concurs au participat trei echipaje de patrule școlare, formate din elevi din localitățile bihorene Suplacu de Barcău, Derna și municipiul Marghita.
După parcurgerea celor trei probe, echipajul care reprezenta localitatea gazdă, Suplacu de Barcău, a fost desemnat câștigător, calificându-se astfel pentru etapa județeană a concursului.
Toți copiii participanți au fost răsplătiți cu premii din partea organizatorilor.
Joi, etapă zonală la Valea lui Mihai
Joi, 10 aprilie, competiția continuă în localitatea Valea lui Mihai, unde alte trei echipaje de patrule școlare își vor verifica cunoștințele în materie de circulație rutieră.
Etapele zonale ale concursului de educație rutieră se vor desfășura după următorul calendar: în15 aprilie - în municipiul Salonta; în 17 aprilie– la Tinca; în 6 mai – la Vașcău; în 15 mai – în  municipiul Beiuș; în 22 mai – la Șuncuiuș, iar în 29 mai – în municipiul Oradea.
Etapa județeană, la care vor participa câștigătorii etapelor zonale, va avea loc în intervalul 6 - 8 iunie, la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” din Oradea. (Ioana INDRIEȘ )
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Echipajul Școlii din Suplacu de Barcău.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

marţi, 31 martie 2020