Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Mărțișoare pentru polițiști!”

Joi, 27 februarie

„Mărțișoare pentru polițiști!”

Preșcolarii unei grădinițe orădene au confecționat mărțișoare pe care le-au dăruit polițiștilor rutieri și de proximitate.

Joi, 27 februarie 2014, copiii din cele șase grupe cu predare în limba română și maghiară ale Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 31 din Municipiul Oradea, situată pe Bdul Decebal nr. 43, au fost implicați activ, în acțiunea intitulată „Mărțișoare pentru polițiști”, în cadrul Proiectului educativ preventiv „Viața are prioritate!”
În cadrul acestei acțiuni, preșcolarii, sprijiniți de părinți și cadrele didactice, au confecționat mărțișoare care urmează să fie dăruite de polițiștii rutieri în trafic, doamnelor și domnișoarelor aflate la volan, cu ocazia Zilei Mărțișorului (în cadrul acțiunii de vineri, 28 februarie a.c., de la ora 10.30).
Spre bucuria celor mici, echipajul de la Biroul Poliției Rutiere din cadrul Poliției Municipiului Oradea, care a poposit astăzi (joi – n.n.) în curtea grădiniței pentru a prelua mărțișoarele confecționate de copii, le-a oferit preșcolarilor ocazia să observe, îndeaproape, autoturismul din dotarea polițiștilor rutieri (coordonator, agent șef principal Florian MOCANU).
Vineri - mărțișoare pentru polițistele orădence
Totodată, în cadrul aceluiași proiect, vineri, 28 februarie, începând cu ora 11.00, la Sediul Poliției Municipiului Oradea, o grupă de preșcolari din cadrul Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 31 din Municipiul Oradea, sub coordonarea conducerii unității de învățământ, în colaborare cu polițiștii Biroului Poliției de Proximitate din cadrul Poliției Municipiului Oradea, va dărui mărțișoare polițistelor orădence aflate la datorie.
Echipa de proiect din partea Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 31 din Municipiul Oradea este formată din: responsabil de proiect: FĂRĂIANU NICOLETA (director), coordonator de proiect: PETRICA LIDIA; cadrele didactice implicate: JIȘA LIVIA, SABĂU CARMEN, OLARIU AURELIA, LUPȘA FLOARE, HĂLMĂJAN SILVIA, JURCUÞIU FLORICA, BALA ELENA, ȘIPOȘ NADIA, BARNA ANIKO și MELEG JUTKA.
Subcomisar de poliție,
Alina DINU

Trimite email

luni, 21 octombrie 2019