Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Târgul mărțișoarelor, ediția a X-a

Vineri, la Eco Școala „Avram Iancu”

Târgul mărțișoarelor, ediția a X-a

Vineri, 28 februarie 2014, în ultima zi de iarnă, a avut loc cea de-a X-a ediție a Târgului de mărțișoare, organizat la Eco Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Oradea.

A devenit o tradiție ca elevii din ciclul primar să confecționeze din diverse materiale, mărțișoare și felicitări și să le vândă (în scop caritabil pentru colegi din școala noastră).
Cei talentați în ale meșteșugului în acest an au fost: clasa pregătitoare A (îndrumată de prof. Aurica Cozma), clasa pregătitoare C (coordonată de prof. Monica Toader), clasa I A (prof. Lidia Pop), clasa I B (prof. Ioana Mihele), clasa a II-a A (prof. Lina Bejușca), clasa a II-a B (prof. Marta Lovas), clasa a III-a A (prof. Mariana Negruț), clasa a III-a B (prof. Ana Luncan), clasa a IV-a A (prof. Lucia Zsak), clasa a IV-a B (prof. Constantin Negruț), clasa a  IV-a C (prof. Stelieana Cîrciumaru).
Indiferent de modelul mărțișoarelor sau felicitărilor, elevii mai mari din gimnaziu, domnii profesori, cumpărătorii prezenți în incinta școlii au admirat și au avut doar cuvinte de laudă la adresa produselor expuse.
Elevilor și profesorilor din cele 11 clase, li s-au alăturat preșcolari de la cele două grădinițe din apropierea școlii noastre: Grădinița Nr. 44 – „Rază de soare”, structura școlii noastre, dar și de la Grădinița Nr. 55, structura Grădiniței Nr. 50, vechi și dragi colaboratori, împreună cu care derulăm o serie de proiecte educative de parteneriat.
Mulțumim conducerii școlii pentru sprijin, colegilor profesori pentru implicare și părinților pentru susținere și bună colaborare, iar elevilor pentru  munca depusă, creativitate și originalitate!
Să aveți parte de o primăvară senină, cu veselie, parfum de zambile multicolore și succese pe toate planurile!
Dorina Toader
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Târgul mărțișoarelor, ediția a X-a. 

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

smbt, 24 august 2019