Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Cu mărțișoare Eco, la Prefectură

Vine, vine primăvara!

Cu mărțișoare Eco, la Prefectură

„Vine vine primăvara/ Se așterne-n toată țara/ Floricele pe câmpii/ Hai să le-adunam, copii”.

La nivelul Școlii Gimnaziale „Oltea Doamna” din Oradea, se derulează proiectul „Eco.Școala”, precum și proiectul educațional „Eco-Junior - Voluntariat prin educație”.
În cadrul proiectului „Eco.Școala”, elevii clasei a II-a D, împreună cu învățătoarea lor, Ienei-David Laura, au confecționat și dăruit mărțișoare Eco doamnelor de la Prefectură, după cum aveam să aflăm chiar de la doamna învățătoare.
Doamna Claudia Timofte, director al Cancelariei Prefectului Claudiu Adrian Pop, i-a condus pe micii artiști în birourile doamnelor... și nu  numai, spre a dărui mărțișoarele originale confecționate de mânuțele lor.
Întâmplător sau nu, puștii au avut ocazia unică de a ajunge să se așeze pe cel mai râvnit scaun, în fotoliul prefectului (de Bihor), chiar și numai pentru câteva clipe, dar „distracția” le-a plăcut la culme! Nu se știe dacă nu li s-a „cuibărit” unora ideea ca în viitor să lupte cu adevărat să ajungă în înalta funcție de prefect! De ce nu? Scaunul oricum e tentant!
Doamnele felicitate de 1 Martie s-au simțit încântate și „răsfățate” cu asemenea mărțișoare Eco, originale, iar noi ne-am propus să revenim și de 8 Martie cu noi surprize…
Prof. Laura Ienei-David
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Cu mărțișoare Eco, la Prefectură.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 25 august 2019