Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Mărțișoare pentru polițiști

Proiectul „Viața are prioritate”, activitatea nr. 6

Mărțișoare pentru polițiști

Confecționând mărțișoare pentru polițiști, copiii de la Grădinița Nr. 31 din Oradea (Bdul Decebal Nr. 43) au ajuns „vedete”, acțiunea lor fiind mediatizată în presa locală (în ziare și reviste, la radio și televiziune).

Evenimentul s-a desfășurat în cadrul celei de-a șasea activități a proiectului „Viața are prioritate”, acțiune care s-a derulat în mai multe etape: prima și cea mai importantă a fost confecționarea de mărțișoare; la atelierele respective au participat, într-o armonie perfectă, părinți, dascăli și copii, cu toții mobilizându-se exemplar.
Joi, 27 februarie 2014, agenții de poliție Dorin Popa și Cătălin Filimon au preluat o bună parte din mărișoare, oferind copiilor, în schimb, posibilitatea de a  se urca și a se poza cu mașina Poliției.
Vineri, în prag de 1 Martie, mărțișoarele au fost oferite de către polițiști în trafic, doamnelor și domnișoarelor aflate la volan.
Cu mărțișoare, la sediul Poliției Municipiului, la Poliția de Frontieră și în cartier
Tot vineri, restul mărțișoarelor au ajuns la doamnele și domnișoarele polițiste de la Poliția Municipiului Oradea, la Poliția de Frontieră, dar și la reprezentate ale sexului frumos care au fost felicitate pe stradă în zona grădiniței. În cartier au acționat trei grupe: grupa mică A (coordonată de prof. Carmen Sabău și Aurelia Olariu), grupa mică B (îndrumată de prof. Florica Jurcuțiu și Elena Bala), precum și grupa maghiară, combinată (condusă de prof. Barna Aniko și Meleg Jutka); la Poliția de Frontieră (din vecinătatea grădiniței) au oferit mărțișoare copiii din grupa mijlocie (coordonată de prof. Lidia Petrica și Livia Jișa) și grupa mare B (însoțită de prof. Nadia Șipoș). La sediul Poliției Municipiului au ajuns cu mărțișoare copiii din grupa mare A (îndrumați de prof. Floare Lupșa și Silvia Hălmăjan), delegația Grădiniței Nr. 31 fiind condusă de doamna director, prof. Nicoleta Fărăianu. Copiii au fost primiți în sala de festivități, de către comisarul șef Radu Șandru, adjunctul comandantului Poliției Municipiului și de agent șef principal Florian Mocanu, polițistul de proximitate care răspunde de Grădinița Nr. 31. Dl comisar șef s-a arătat încântat de parteneriatul cu Grădinița Nr. 31 și de gestul copiilor de a oferi polițistelor câte un mărțișor. La rândul său, doamna director Nicoleta Fărăianu a mulțumit pentru primire și aprecieri și a adresat urări polițistelor sărbătorite. Înainte să ofere mărțișoarele pregătite, copiii au încălzit atmosfera cu câteva versuri și trei cântecele de primăvară. În replică,  polițistele le-au dăruit copiilor câte un mărțișor, dulciuri și suc.
„Pietonul isteț”
Așadar, cea de-a șasea activitate din cadrul proiectului „Viața are prioritate” a avut un succes răsunător, de neimaginat. Următoarea activitate, intitulată „Pietonul isteț”, se va derula în cursul lunii aprilie, iar ultima, evaluarea rezultatelor proiectului, este programată în luna mai.
Felicitând echipa de proiect pentru succesul repurtat în aceste zile, dorim să vi-o și prezentăm: responsabil de proiect, dna director Nicoleta Fărăianu, coordonator de proiect, dna prof. Lidia Petrica, alături de celelalte cadre didactice implicate: Jișa Livia, Sabău Carmen, Olariu Aurelia, Lupșa Floare, Hălmăjan Silvia, Jurcuțiu Florica, Bala Elena, Șipoș Nadia, Barna Aniko și Meleg Jutka.
Poate reușiți o nouă promovare a imaginii și la „Pietonul isteț”, luna viitoare.
Ovidiu Dan
P.S. Pentru mai multe poze (75 de poze), accesați Galeria foto: Mărțișoare pentru polițiști.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 9 aprilie 2020