Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Mai mari și mai buni, după 100 de zile de școală

Sărbătoare în „cetatea” lui Avram Iancu

Mai mari și mai buni, după 100 de zile de școală

Au trecut și pentru elevii din clasa pregătitoare C de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Oradea, cele 100 de zile de școală.

Încă din primele zile ale anului școlar, am hotărât împreună cu elevii și părinții să facem din acest eveniment o zi specială.
Trebuie să recunoaștem că activitatea am împrumutat-o de la colegii de la  alternativa step by step și pentru că ni se pare  ca fiind una deosebită, am aplicat-o și noi într-o manieră personală.
Este interesant și totodată atractiv pentru elevi ca măcar o dată în  ciclul primar să sărbătorească acest eveniment.
Pentru început, copiii împreună cu doamna învățătoare și-au prezentat colecțiile celor 100 de obiecte. Fiecare a fost unică prin materialele alese și modul de prezentare: nasturi, mașinuțe, ștrumfi, autocolante, nuci, bănuți, pungi de la cornul școlar, imagini cu pisicuțe, cartonașe, paie de plastic, capace de plastic, role de hârtie, felicitări, scoici, etc. Toți au primit aplauze la scenă deschisă.
A urmat o oră în care au participat la un concurs integrat din ceea ce au învățat până acum la școală. Cei care au obținut  punctaj maxim au fost premiați.
În cea de-a treia oră au realizat „Copăcelul înflorit” cu cele 100 de cuvinte care denumesc obiecte. Mai întâi au citit, au scris cu litere mari de tipar și apoi au lipit floricelele în copac.
La finalul zilei, am avut parte de o surpriză din partea lui Paul: brioșe făcute împreună cu mama sa.
Și fiind o aniversare, o sărbătoarea a clasei și a tuturor,  am avut parte și de un tort delicios, lângă care fiecare a făcut câte o urare sau și-a exprimat o dorință ca școlar.
Ziua s-a-ncheiat cu un joc în aer liber, în curtea școlii, cu baloane colorate! 
Dragi ștrumfi, să creșteți frumoși, înțelepți, conștiincioși, iubitori de frumos!
Cu toată dragostea, vă urează cei ce vă iubesc,
Doamna învățătoare, Monica și părinții
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Mai mari și mai buni, după 100 de zile de școală.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 22 august 2019