Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

La mulți ani, mămica mea!

De la Balc

La mulți ani, mămica mea!

În 8 Martie, sărbătorim Ziua Femeii, bucuria vieții și motivația de a trăi. Femeia este o zână care face minuni, mama este persoana care face ca orice lucru greu să pară mai ușor. Toate mamele din lume sunt minunate, perfecte, răbdătoare!

Mama este persoana care ne-a dat viață, mama este floarea delicată, care se află întotdeauna în câmp și este lovită din toate părțile de vânt și ploi, dar care rezistă... Mama este începutul începuturilor, mama este numele lui Dumnezeu pe buzele copiilor, dar nu în ultimul rând, mama este dragoste, liniște, iertare... bunătate! Mama este centrul  Universului, fără de care nu putem exista, mama este oxigen, mama este mâna care ne împinge spre succes.
Despre mama, s-ar putea scrie la infinit, de aceea, cei care mai au încă lângă ei o mamă, trebuie să o prețuiască la maximum și să-i mulțumească pentru că i-a dat viață.
Cu ocazia zilei de 8 Martie, la Școala Gimnazială Nr.1 Balc, s-a organizat un eveniment dedicat mamelor din lumea întreagă, coordonat de prof. Diana Crăciun și Ioana Nemeș.
La mulți ani colegelor de la Școala Balc! La mulți ani tuturor mamelor și femeilor din lumea întreagă!!!
Prof. Diana-Mediea Crăciun
 
„N-am mai trecut de mult prin sat și-mi spune
Un om ce de pe-acasă a venit,
Cum că a înflorit la noi mălinul
Și c-ai albit mămică, ai albit!
 
Alt om mi-a spus, c-ai stat la pat bolnavă
Eu nu știu cum să cred atâtea vești,
Când din scrisori eu văd precum matale
Din zi în zi, mereu întinerești” (Nicolae Labiș)

Trimite email

vineri, 23 august 2019