Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Un dar pentru mama

Miercuri, la Grădinița Nr. 23 din Oradea

Un dar pentru mama

La Grădinița Nr. 23 din Oradea, structură a Liceului Ortodox „Episcop Roman Ciorogariu”, coordonată de dna prof. Camelia Puie, în calitate de director adjunct al instituției, Ziua de 8 Martie a fost întâmpinată în fel și chip, prin proiecte bogate și variate la nivelul celor șase grupe ale unității de învățământ.

Spre exemplu, la grupa mare A, îndrumată de doamnele educatoare Nicoleta Torj și Niculina Brișan, miercuri, 5 martie 2014, părinții, în majoritate mămici, dar și un tătic și trei bunici, au participat la o activitate practică, alături de propriile odrasle, dându-le o mână de ajutor la confecționarea unui dar de 8 Martie, o felicitare specială.
Folosind un model în stilul „Să țesem frumos”, din hârtie glasată colorată, au purces a țese un model original, care urma să înfrumusețeze felicitarea, modelul fiind pus în evidență de medalionul din pagina întâi. Felicitările purtau și câte un mesaj tipărit: La mulți ani, de 8 Martie, mămică dragă!
Simplu și emoționant. În ultimele 10 minute ale activității, mesajele lor de iubire pentru cea mai iubită ființă din lume au fost transmise și prin intermediul versurilor și cântecelelor. Astfel au gândit copiii grupei mari A și doamna educatoare Nicoleta Torj să le ofere mamelor, în avans, un dar neprețuit de Ziua Internațională a Femeii. După masa de prânz, doamna Nicoleta a avut câte un dar dulce și pentru micii artiști, fără ca ei să bănuiască ce-i așteaptă.
Ovidiu Dan
P.S. Pentru mai multe poze (60 de poze), accesați Galeria foto: Un dar pentru mama.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 6 aprilie 2020