Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Proiectul național „Viața”, la „Nicolae Popoviciu” Beiuș

Din ianuarie 2014,

Proiectul național „Viața”, la „Nicolae Popoviciu” Beiuș

Proiectul național „Viața” a fost lansat și la Școala Gimnazială „Nicolae Popoviciu” din Beiuș în ianuarie 2014 și este derulat în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică și Inspectoratul Școlar Județean Bihor.

Proiectul se va desfășura până la sfârșitul lunii iunie 2014, iar la nivelul școlii noastre s-au înscris toate cadrele didactice din învățământul primar, atât de la secția română, cât și de la secția maghiară.
Fiecare clasă de elevi a propus și a stabilit, împreună cu doamnele învățătoare, calendarul activităților care se vor desfășura în cadrul proiectului începând cu al doilea semestru al anului școlar 2013-2014. Echipa de proiect este coordonată de prof. Bodin Corina-Maria.
Proiectul „Viața” are drept scop schimbarea comportamentului copiilor legat de alimentația sănătoasă și de activitatea fizică. Acest proiect promovează comportamente sănătoase în ceea ce privește: micul dejun, consumul de apă, consumul de fructe și legume, activitatea fizică zilnică.
Prin urmare, acest proiect își propune, prin activitățile care se vor desfășura, să dea exemple de bune practici în ceea ce privește alimentația sănătoasă și mișcarea zilnică.
Prof. Bodin Corina-Maria

Trimite email

duminic, 18 august 2019