Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

A fost inaugurată sala de sport reabilitată

Miercuri, la Școala Gimnazială „Ioan Slavici”

A fost inaugurată sala de sport reabilitată

Miercuri, 5 martie 2014, la Școala Gimnazială „Ioan Slavici” din Oradea a fost inaugurată sala de sport, reabilitată din inițiativa și cu eforturile depuse de Clubul Rotaract, susținut în demersurile de strângere a fondurilor de către Clubul Rotary Oradea.

În deschiderea evenimentului, Laviniu Domocoș, coordonatorul de proiect, a prezentat „istoria” reabilitării sălii (recopertarea pereților și a suprafeței podelei, inclusiv turnarea de șapă autonivelantă, înlocuirea corpurilor de iluminat, recondiționarea spalierelor, precum și  dotarea cu panouri noi de baschet și mingi). Suma alocată, de 25.000 de lei, a fost strânsă, în mare, în cadrul Balului aniversar de 10 ani de activitate, organizat în luna noiembrie 2013, de către Clubul Rotaract Oradea.
Invitat să ia cuvântul, dl inspector școlar general Daniel Negrean s-a arătat plăcut surprins de rapiditatea cu care a fost implementat proiectul și timpul relativ scurt în care au fost efectuate lucrările de reabilitare. „Se dovedește astfel că prezența autorității locale în consiliul de administrație al unităților de învățământ este un lucru benefic”, a ținut să sublinieze dl inspector general care a felicitat ambele cluburi, Rotaract și Rotary, mulțumindu-le pentru investiția realizată la Școala Gimnazială „Ioan Slavici”. În calitate de director al școlii, dna prof. Brândușa Buzulică a mulțumit pentru reabilitarea sălii de sport în numele beneficiarilor săi, cei 540 de elevi și al tuturor cadrelor didactice, pentru că „noi, sala de sport, am folosit-o înainte și pentru activitățile școlare și extrașcolare”, a subliniat doamna director.
Într-adevăr, lucrurile s-au mișcat cu rapiditate, așa după cum avea să aprecieze și Laviniu Domocoș, în prezentarea proiectului. „Au trecut doar 6 luni de la momentul primei discuții avute cu conducerea școlii, iar lucrările efective de reabilitare au fost finalizate în aproximativ o lună de zile”.
Momentul inaugural a fost urmat de o primă activitate sportivă în sala de sport: un antrenament și un meci amical de baschet între elevii școlii, meci coordonat de tânărul Andrei Ciordaș, component al lotului de baschet CSM Oradea.
Înșiși investitorii, echipele Rotary și Rotaract, arbitrate de către dna Cariola Cărășel, profesorul de sport al școlii, au dorit să se convingă că au făcut un lucru bun investind în reabilitarea acestei săli.
Ovidiu Dan
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: A fost inaugurată sala de sport reabilitată.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 25 august 2019