Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Un zâmbet și o floare” de 8 Martie

La Școala Gimnazială „Miron Pompiliu” Ștei,

„Un zâmbet și o floare” de 8 Martie

La Școala Gimnazială „Miron Pompiliu” Ștei, s-a desfășurat luni, 10 martie 2014, a VIII-a ediție a activității cultural-artistice intitulate „Un zâmbet și o floare”, dedicată doamnelor și domnișoarelor prezente la Centrul de Documentare și Informare.

Prezentatoarele activității, Alexandra Nicoară și Marisa Indrei (eleve în clasa a VII-a C), au moderat punct cu punct, fiecare moment care s-a derulat.
Programul a debutat cu un cântec emblematic „Ochii cei mai dragi din lume”, interpretat de: Marcela Merce, Delia Gruie (VI C) și Ana-Maria Coste ( VII C),  acompaniate la orgă de dl prof. George Drăgan. A urmat „pastila” de râs, administrată de Răzvan Fericean (din VII C) care a interpretat sceneta „Am două fete mari”. Din creațiile lirice, chipul cel mai drag a fost întruchipat  de „Mama”, de Victor Eftimiu, recitată de Robert Rengle și David Vanessa (VIII B). Ca ambasador al folclorului nostru, Marcela Merce ne-a pus la suflet o doină. Din clasa a III-a D, Elena Șerban, Jurcă Sorina, Cătălina Popa și Sergiu Jurcă au interpretat două cântece: ,,Puteam să-ți culeg o stea” și ,,Cântecul acesta delicat”. Mic și grozav, Andrei Laza, din clasa pregătitoare C, ne-a delectate cu un cântecel umoristic ,,Nu mă-nsor și nu mă-nsor”. Tot pe portativul notelor muzicale s-au surprins plăcut și cei din clasa a III-a C, cu ,,Un cântec special”, sub coordonarea dlui prof. Cristian Bunta. Elevul Răzvan Fericean a revenit alături de Andreea Haneș (VII C); ei ne-au bucurat cu sceneta ,,Găina cultivată”.
Activitatea s-a încheiat cu o suită de dansuri populare din Bihor, susținută de grupul de dansatori al clasei a VI-a A, îndrumați de prof. Daniela Rada.
Încântată de întreg programul, doamna director Maria Georgeta Mușet a felicitat dascălii și elevii care s-au implicat, urând sărbătoritelor zilei de 8 Martie, multă sănătate, împliniri, o primăvară frumoasă și La mulți ani!
La rândul lor, membrii echipei de proiect, în frunte cu conducerea școlii, director, prof. Georgeta Mușet, director adjunct, prof. Angela Vlaș, prof. Sanda Merce, consilier educativ, bibliotecar, inst. Ileana Tomescu, prof. documentarist Gabriel Vancea, prof. George Drăgan, Cristian Bunta și Daniela Rada, alături de coordonatorii activității: prof. Adelina Mangra, Simona Pantea, Florina Trip, Elena Gabor și Delia Mledea, urează tuturor colegilor o primăvară binecuvântată!
Ileana Tomescu & Rada Daniela
Foto: înv. Adriana Ferician & Delia Mlendea
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto:„Un zâmbet și o floare” de 8 Martie.

 

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 22 august 2019