Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Dezamăgiți de mesagerii veniți din Þara lui Andrei

Cine ia taurul de coarne în Þara lui Andrei?

Dezamăgiți de mesagerii veniți din Þara lui Andrei

În Þara lui Andrei se fac lucruri frumoase, importante și de impact, după cum aflăm, din când în când, de la unii și de la alții, de la cei care câștigă unele proiecte.

Doream și noi să vă informăm despre descălecatul celor din Þara lui Andrei, vineri, 14 martie 2014, la o școală reprezentativă din Municipiul Oradea.
Invitați de distinsul director al școlii, ne-am înființat la fața locului, să scriem despre eveniment, dar am rămas profund dezamăgiți, cu toții, când am aflat că ei nu au nevoie de „publicitate”. Nu vor să fie pozați și nici încondeiați. Chiar unul dintre mesagerii din Þara lui Andrei se declara fost „jurnalist” și nu dorește să fie „promovat”!!??
Ce au de ascuns cei din Þara lui Andrei?
Ne-am conformat, dar nu-i înțelegem, nu le pricepem politica, dacă asta se cheamă politica Þării lui Andrei.
Noi întrebăm și ne întrebăm: Ce au de ascuns cei din Þara lui Andrei?
Și ne mai întrebăm dacă respectivii „tovarăși” chiar reprezentau cu adevărat Þara lui Andrei și nu erau niște „infractori”… care se dădeau, chipurile, că vin din Þara lui Andrei și o reprezintă. La câte se întâmplă în lumea de azi, te poți aștepta și la asemenea specimene! Chiar nu ne explicăm „alergia” care l-a cuprins brusc pe fostul „ziarist” la aflarea veștii că ar putea apărea în presă evenimentul respectiv.
Cu profundă dezamăgire,
Ovidiu Dan

Trimite email

miercuri, 11 decembrie 2019