Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Mama, doar mama, este o minune a minunilor!

La Rieni, Ghighișeni, Petrileni și Sudrigiu

Mama, doar mama, este o minune a minunilor!

„Cine ne iubește și ne va iubi întotdeauna, cu o dragoste pe care nicio situație, supărare sau greșeală a noastră nu o poate clinti? Aceea este mama!” Thomas Carlyle

Indiferent de vârsta pe care o avem, pentru o singură persoană din lume vom fi întotdeauna copii. Mama este cea mai importantă persoană din viața tuturor. Mama este ca un înger coborât din Rai, pentru care nu găsim cuvinte suficiente spre a o descrie, pentru a-i putea mulțumi pentru dragostea ce ne-o poartă.
Pentru a-și exprima nemărginita prețuire pentru această ființă sublimă, care este mama, copiii de la Rieni, Ghighișeni, Petrileni și Sudrigiu, îndrumați de doamnele educatoare și  învățătoare, le-au pregătit mamelor, bunicilor și mătușilor frumoase programe artistice cu ocazia Zilei de 8 Martie, desfășurate în 7 martie și 10 martie 2014. Au fost zile speciale, iar doamna director, Liliana Balint, a transmis tuturor mamelor, în numele întregului corp profesoral, gânduri dragi, simțăminte alese și un călduros La mulți ani!
Prof. Ioana Chiorean

Trimite email

duminic, 16 iunie 2019