Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Și noi ocrotim pădurea și vietățile ei!”

La Liceul Teoretic „Nicolae Jiga” din Tinca,

„Și noi ocrotim pădurea și vietățile ei!”

În cadrul proiectului „Și noi ocrotim pădurea și vietățile ei”, am desfășurat activitatea nr. 4 – „Confecționăm căsuțe pentru păsărele”.

Activitatea s-a ținut în atelierul de tâmplărie al dlui patron Buibaș Cristian.
La activitate au participat elevii clasei a X-a A, de la Liceul Teoretic „Nicolae Jiga” din Tinca, sub coordonarea dlui Buibaș Cristian și a doamnei prof. Madear Viorica-Ana, coordonator de proiect.
Așa după cum îi spune și numele, cea de-a IV-a activitate din cadrul proiectului a constat în confecționarea de căsuțe pentru păsărele. Acțiunea a debutat cu   instructajul privind protecția muncii, făcut de dl Buibaș Cristian, după care eleva Vizitiu Elena a desenat schița căsuțelor pe care elevii doresc să le construiască, pentru a fi montate în arborii din pădurea Goroniște. Dl Buibaș le-a pregătit copiilor scândurelele necesare confecționării căsuțelor; după confecționarea și vopsitul căsuțelor pentru păsări, urmează montarea lor în pădurea de la Goroniște. E de subliniat dăruirea și pasiunea cu care au lucrat elevii în atelier și reușita acțiunii. S-au remarcat prin pasiune, hărnicie și seriozitate: Vizitiu Elena, Prisecaru Teodora, Ionele Iasmina, Hodiș Sadrina, Sabău Diana,  Buibaș Bogdan, Blidar Horia, Mihăilă Sorin și Taloi Răzvan-Adelin.
La final, doamna profesor Madear Viorica-Ana i-a felicitat pe elevi pentru frumoasele căsuțe, iar gazdelor le-a mulțumit pentru disponibilitatea de a-i primi, ajuta și instrui pe elevi.
Prof. Madear Viorica-Ana
Foto: Prisecaru Teodora
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: „Și noi ocrotim pădurea și vietățile ei!”

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 17 februarie 2020