Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Ziua patronului spiritual al Colegiului Național „Octavian Goga” din Marghita

Sărbătorirea „ Zilei Școlii”

Ziua patronului spiritual al Colegiului Național „Octavian Goga” din Marghita

Întâi aprilie, ziua patronului spiritual al Colegiului Național „Octavian Goga” din Marghita a fost marcată prin sărbătorirea „Zilei Școlii”.

Manifestările au început printr-o festivitate de depunere de coroane la bustul poetului „pătimirii  noastre”, festivitate la care au participat, alături de gazde, oficialități marcante ale municipiului. Ceremonia a fost condusă de profesoara de Limba română, doamna Cristina Dutkaș.
Domnul director Marcel Sas a pregătit un moment surpriză pentru invitați, dezvăluind un panou festiv cu tablourile foștilor directori de la școala generală, școală integrată în urmă cu trei ani Colegiului Național „Octavian Goga”. Foștii directori, prezenți la manifestare, au fost plăcut  surprinși, primind fiecare  câte un tablou cu toți colegii care au ocupat această funcție de mare responsabilitate.
Ziua a continuat cu programul cultural-artistic organizat de Consiliul elevilor, sub atenta îndrumare a doamnei consilier educativ, prof. Luminița Prahanca. Momentele pregătite au fost deosebite, aducând  voioșie, bună-dispoziție și încântare. Trupele de dans au dat un plus de dinamism, de ritm și eleganță. O prestație deosebită au avut chitariștii coordonați de doamna Veronica Demeter, ca și solistele de muzică ușoară ori grupul de mici dansatori ai doamnei învățătoare Elena Roman. De la dansuri populare autentic românești la break-dance, hip-hop și majorete, serbarea a fost un prilej de bună dispoziție care a culminat cu un invitat surpriză pe final: Unguru Bulan, cu un moment de stand-up comedy. De altfel, întreg programul artistic s-a derulat sub titlul GOGA COMEDY.
La mulți ani și prestigioase realizări tuturor celor care învață și muncesc la „Goga”, Școală europeană în anul 2013 - 2014!  
Prof. Florica Sărac
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Ziua patronului spiritual al Colegiului Național „Octavian Goga” din Marghita.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 10 august 2020