Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Micul întreprinzător

Clasa viitorului, la „Nicolae Popoviciu”

Micul întreprinzător

Vineri, 29.03.2014, o echipă formată din cinci elevi a reprezentat Școala Gimnazială „Nicolae Popoviciu” Beiuș, în calitate de școală parteneră, la o activitate în cadrul proiectului Micul întreprinzător – proiect cuprins în Calendarul Activităților Educative Județene - desfășurată la Colegiul Tehnic „Ioan Ciordaș” Beiuș, unitatea de învățământ inițiatoare a proiectului.

Titlul proiectului li s-a potrivit aproape ca o mănușă elevilor de la Școala Gimnazială „Nicolae Popoviciu” deoarece, cei cinci fiind doar în clasa a VII-a, au conștientizat o nevoie din școala lor – clasa modernă și au dat dovadă de inițiativă asemenea unor adevărați întreprinzători realizând o machetă reprezentativă pentru ideea de clasă modernă pe care au intitulat-o Clasa viitorului. Eforturile lor au fost răsplătite de echipa de proiect de la școala inițiatoare acordându-li-se Premiul special din partea juriului.
Micii întreprinzători de la Școala Gimnazială „Nicolae Popoviciu” Beiuș  sunt următorii: Ardelean Roxana, Olindraru Natalia, Tamas Daniela, Tuducan Bianca și Brădău Vlad. Ei au fost coordonați de profesoarele Cloanda Florina și Mladonickzy Edittha. 
Consilier educativ,
prof. Mladonickzy Edittha
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Micul întreprinzător. 

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 25 august 2019