Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Să vorbim despre bani și bănci”

Joi, la Școala Gimnazială „Nicolae Popoviciu”

„Să vorbim despre bani și bănci”

Joi, 03.04.2014, la Școala Gimnazială „Nicolae Popoviciu” Beiuș s-a derulat Proiectul educațional „Să vorbim despre bani și bănci”, implementat de Banca Națională a României prin Agenția Bihor. Proiectul se desfășoară în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale.

Având în vedere numărul mare al elevilor ce urma să ia parte la desfășurarea activității, programul întâlnirii a fost următorul:
*între orele 10.00-11.30 activitatea s-a desfășurat cu elevii claselor a III-a și a IV-a, aceștia fiind însoțiți de doamnele învățătoare;
*între orele 12.00-13.30 activitatea s-a desfășurat cu elevii claselor a VII-a și a VIII-a, aceștia fiind însoțiți de doamnele și domnii profesori cu care aveau ore în acel interval.
Reprezentanții Băncii Naționale Române, Agenția Bihor, au susținut următoarele prezentări: Istoria BNR, istoria monedei naționale, elemente de siguranță a bancnotelor. Au fost vizionate filmele educative: Istoria monedei naționale, Elemente de siguranță ale bancnotelor și Viața bancnotelor.
Activitățile au fost interactive, elevii școlii dând dovadă că noțiunile de ban și bancă nu le sunt deloc străine.
Conducerea Școlii Gimnaziale „Nicolae Popoviciu” Beiuș reprezentată de doamna director, prof. Adina Cioloș, s-a preocupat de buna desfășurare a activităților punând la dispoziția reprezentanților BNR aparatura necesară, precum și sala de sport a școlii și le  mulțumește pentru efortul depus în vederea informării elevilor și cadrelor didactice din școală.
Director,
prof. Adina Cioloș

Trimite email

luni, 19 august 2019