Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Expoziție și Simpozion internațional

14-15 aprilie, la Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai”

Expoziție și Simpozion internațional

Luni, 14 aprilie, și marți, 15 aprilie 2014, Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” Bihor găzduiește două evenimente organizate de către Asociația culturală Ratio et Revelatio, Centrul de studii umanistice și interdisciplinare Oradea, împreună cu European Melanchthon Academy Bretten și Biserica Neagră din Brașov.

Vernisajul expoziției „Abolirea granițelor. Importanța lui Philipp Melanchthon pentru Europa de azi” va avea loc luni, 14 aprilie 2014, de la ora 17.00, iar Simpozionul se va desfășura marți, 15 aprilie 2014, începând cu ora 9.00, în Amfiteatrul Bibliotecii.
Persoana de contact este dl. Otniel Veres, email: veresotniel@ya
(M.B.)

Trimite email

vineri, 25 septembrie 2020

Poza zilei

Elena - absolventa de aur a familiei Avram!

Astăzi (joi, 24 septembrie 2020), aveam să-i cunoaștem pe absolvenții de 10 ai Bihorului, care au fost premiați cu diplome și sume de bani, potrivit bunelor rânduieli instituite pentru a stimula competiția și performanța.
Printre cei 19 absolvenți de aur ai Bihorului (cinci absolvenți de liceu și 14 absolvenți de gimnaziu), se numără și Elena Avram, absolventă de 10 a Colegiului  Național ,,Iosif Vulcan" din Oradea.
Întâmplarea a făcut ca după premiere, să o revăd pe Elena, alături de părinții săi, fericiți, în grădinița de flori a gospodăriei, unde tatăl tocmai și-a propus o ,,ședință foto".
Cum să nu fie fericiți mami și tati cu fetița lor de aur!
(OviDan)