Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Învață-l să fie român!”

,,Copiii sunt mâinile cu care ne prindem de rai”

„Învață-l să fie român!”

Miercuri, 9 aprilie 2014, elevii doamnei prof. Laura Ienei-David, de la Școala Gimnazială „Oltea Doamna” din Oradea, au pictat ouă de Paște în cadrul proiectului„Învață-l să fie român!”, avându-i alături pe partenerii de proiect, copiii cu autism de la CSEI „Cristal”.

,,Să primești zâmbetul unui copil cu autism face cât o mie de cuvinte” 
Întâlnirea anterioară de proiect s-a desfășurat la CSEI „Cristal” în 2013, prilej cu care a fost cinstită Ziua Națională a României.
La întâlnirea de miercuri, elevii dnei Laura Ienei și copiii cu autism de la CSEI „Cristal” și-au deschis sufletele pentru cea mai mare sărbătoare creștină Învierea Domnului nostru Iisus Hristos, întâmpinată cu ouă pictate de mânuțele lor, așa cum s-au priceput ei mai bine. Copiii cu autism au fost însoțiți de doamnele psiho-pedagog Tripon Bianca, psiholog Șerfezi Aurelia și psiholog Rada Elisabeta. Și când muzica e pe limba lor și în sufletul lor, parcă și lucrul e mai cu spor. Așa că pictatul ouălor s-a făcut pe muzică, elevii pictând și fredonând cântece dragi sufletelor lor.
„Întâmpinăm cu ouă pictate și cu mult drag și evlavie Floriile și cea mai mare sărbătoarea împărătească, Paștele, Învierea Mântuitorului nostru Iisus Hristos, iar produsele noastre vor ajunge în expoziția care va fi vernisată la Primăria Oradea de către dl viceprimar Ovidiu Mureșan”, ne-a spus dna profesor Laura Ienei-David.
Ovidiu Dan
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: „Învață-l să fie român!”

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 25 august 2019