Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Claudia - Miss Piranda Gepiș

La Lăzăreni, pe limba și pe gustul fiecăruia

Claudia - Miss Piranda Gepiș

În 8 aprilie 2014, prof. Covaciu Adrian și prof. Gurițanu Adriana, de la Școala Gimnazială Nr. 2 Gepiș, comuna Lăzăreni, au organizat concursul Miss Rromnori (Miss Piranda).

Activitatea a constat în cinci probe de dans în care cele șase perechi au trebuit să impresioneze juriul, format din prof. Ambruș Cristina, Venter Lenuța și Alexandru, cu dansuri atât tradițional țigănești, cât și altele. Pe parcursul celor cinci probe, fiecare pereche a încercat să își arate talentul pe o melodie țigănească, pe o manea, pe o melodie house, pe una populară din Bihor și pe una blues. Cea mai bună pereche desemnată de juriu a ocupat locul I și a fost formată din Covaci Claudia (cls. a V-a) și Covaciu Fernando (cls. a VII-a).Titlul de Miss Rromnori l-a obținut tot eleva clasei a V-a, Covaciu Claudia, fiind punctată pentru costumația tradițională purtată. Toți participanții au primit diplome de participare.
Dl. prof. Covaciu Adrian, profesor de limba romani, a ținut un mic discurs despre semnificația zilei de 8 aprilie – Ziua internațională a romilor, elevii primind cu interes informațiile.
Prof. Gurițanu Adriana

Trimite email

duminic, 25 august 2019