Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

De Paști, Iepurașul „Piticot” vine la copiii nevoiași

Despre Campania umanitară „Dăruiește! Fii mai bun!”

De Paști, Iepurașul „Piticot” vine la copiii nevoiași

În perioada 31 martie – 11 aprilie 2014, Asociația Piticot a desfășurat Campania umanitară „Dăruiește! Fii mai bun!”.

Cei care au răspuns pozitiv acestei campanii au fost unitățile de învățământ din Oradea precum: Școala Gimnazială „Avram Iancu” și structura sa Grădinița Nr. 44 „Rază de soare”, Colegiul Economic „Partenie Cosma”, Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul”, Grădinița Nr. 45, Grădinița Nr. 34 și structura sa Grădinița Nr. 48 și Grădinița Nr. 42 – „Maria”, structură a Școlii Gimnaziale „Octavian Goga”. Directorul Școlii Gimnaziale „Avram Iancu”, dna prof. dr. Gheorghina Bîrlădeanu, a
oferit Asociației Piticot spațiul sălii profesorale pentru a putea fi realizate pachetele pentru 50 de familii, beneficiare ale Asociației Piticot.
Copii pentru copii
Elevii clasei a VII-a și a VIII-a de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” au fost alături de cei de la Asociația Piticot, ajutând la selectarea produselor donate pe categorii și împachetarea acestora în funcție de numărul copiilor din familiile beneficiare.
Luncan Alex, Flore Cristian, Torjoc Andreea, Cosma Loredana, Ilisie Roxana, Rotar Roxana si Vaida Bianca sunt doar câțiva dintre elevii voluntari care au contribuit la campanie. Aceștia au avut șansa să învețe ce înseamnă să aranjezi alimente într-un pachet, să selectezi îmbrăcămintea în funcție de vârstă și gen, la fel și rechizitele și jucăriile. Au înțeles principiul întrajutorării semenilor, pe care și l-au asumat cu responsabilitate.
105 copii ajutați
Încă de când a luat ființă, în anul 2008, Asociația Piticot a ajutat un număr semnificativ de copii în fiecare an, cu diferite ocazii.
Anul acesta, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, 105 copii au primit alimente, rechizite, jucării și îmbrăcăminte. Toate acestea au fost posibile datorită copiilor și cadrelor didactice de la unitățile de învățământ menționate, cărora Asociația Piticot le mulțumește pentru implicare, dăruire și dorința de a ajuta.
Și de această dată, Compania de curierat Dragon Star Curier România a ajutat la livrarea pachetelor către familiile beneficiare din țară. Cadourile au ajuns în siguranță datorită partenerilor noștri în județe precum: Timiș, Caras-Severin, Mureș, Ialomița, Brăila, Hunedoara, Buzău, Cluj, Olt,Giurgiu, Mehedinți, Iași, Sălaj, Brașov, Dolj, Vâlcea și Bihor.
Persoanele generoase care vor să se implice în campaniile umanitare pot face donații în lei, în contul Asociației PITICOT, Cont Bancar RO82BTRL00501205i98626XX sau în euro, în contul RO57BTRL00504205i98626xx, ambele deschise la Banca Transilvania Oradea.
Asociația Piticot - Institutul Român pentru Ajutorarea Copiilor Aflați în Dificultate din Oradea, str. Ovid Densușianu nr.9, Bl. P 191, scara A, ap.2, cod postal: 410 277
tel: +40 359.801.090 | fax: +40 359.411.229 | cell: +40 728.572.879
web: www.piticot.org | e-mail: director@piticot.org
facebook: https://www.facebook.com/asociatia.piticot
Persoanele care doresc mai multe informații ne pot contacta la următoarele adrese:
director@piticot.org si lavinia@piticot.org si telefonic la numerele: 0728.572.879 (Denisa Hora - director coordonator Evenimente, Asociația Piticot) și 0728-270-876 (Lavinia Catrinar – președinte, Asociația Piticot).
Firmele care doresc să sprijine Asociația Piticot în activitățile pe care le desfășoară, pot solicita CONTRACTUL DE SPONSORIZARE*
*Codul Fiscal prevede ca o parte din impozitul datorat poate fi direcționat către sponsorizări, potrivit Art. 21 (4) din Legea 571/22.12.2003 (actualizată)
Asociația PITICOT

Trimite email

luni, 25 mai 2020