Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Din inimă pentru prieteni

Proiect SNAC la Colegiul Tehnic „Andrei Șaguna”

Din inimă pentru prieteni

Joi, 10 aprilie 2014, la sediul de pe str. C. Brâncoveanu elevii și profesorii șaguniști au desfășurat o activitate de voluntariat în parteneriat cu Fundația „Încrederea”.

Activitatea a fost coordonată de dl director, prof. ec. dr. Vonea Răzvan, prof. Felicia Holhoș, Angela Bungău, Ramona Chișiu , Dan Chișiu, maistru Crișan Csilla și Popa Voichița  care, în colaborare cu colegii lor și cu participarea elevilor din clasa a IX-a A și a XI-a B au desfășurat următoarele  activități: realizarea de coafuri și tunsori în salonul de estetică al școlii, pregătirea și servirea unor preparate culinare și donarea de produse alimentare.
Beneficiarii acestor serii de activități și-au manifestat recunoștința față de inițiativă  și au fost bucuroși să interacționeze cu elevii și profesorii participanți. La rândul lor, voluntarii, profesori și elevi deopotrivă, au fost impresionați de poveștile de viață ale membrilor fundației și și-au propus să mai organizeze astfel de acțiuni menite să sensibilizeze elevii cu privire la dificultățile partenerilor lor de proiect, să stimuleze implicarea acestora în acțiuni comunitare și totodată să aducă o fărâmă de speranță în viețile acestor oameni încercați de soartă.
Prof. Felicia Holhoș
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Din inimă pentru prieteni.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

vineri, 20 iulie 2018