Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Concursul „Tradiții de Paști în familia mea”

Organizator, Grădinița Nr. 54 din Oradea

Concursul „Tradiții de Paști în familia mea”

„Copilărie, numele tău e ... talent!”

Așa am putea supralicita expoziția organizată în Orășelul Copiilor din Oradea în 18 aprilie 2014, cu lucrările copiilor participanți la concursul „Tradiții de Paști în familia mea”, concurs înscris în calendarul activităților din cadrul proiectului interjudețean „Familia în școala vieții”.
Ne-am bucurat de participarea unui număr semnificativ de cadre didactice din întreaga țară (peste 100). Au răspuns invitației noastre dascăli care își iubesc meseria și mai ales respectă valoarea care le-a fost încredințată – copilul.
Am primit lucrări din Botoșani, Râmnicu Vâlcea, Focșani, Dorohoi, Vrancea până în Mureș, Hunedoara, Târgu Jiu, Bistrița, Satu Mare, Baia Mare, Arad, Timișoara și București, dar și din Bihor, respectiv Oradea. Am avut ocazia să vedem frânturi de suflete așternute pe hârtie, frânturi de bucurie și  sensibilitate care au încântat timp de două zile privirea juriului, căruia i-a fost foarte greu să decidă care sunt câștigătorii.  Mulțumim cadrelor didactice pentru implicare și le așteptăm și cu alte ocazii.
Imaginile vă vor „povesti” mai mult decât am încerca noi să vă sugerăm prin cuvinte: un univers magnific de lumină și culoare, de suflet revărsat la ceas de Sfântă Sărbătoare Împărătească Luminată.
A consemnat Sanda Ulici
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Concursul „Tradiții de Paști în familia mea”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 9 aprilie 2020