Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Protejăm natura pentru viață la Școala Gimnazială „Iosif Vulcan”

„Apărătorii naturii” de la Holod

Protejăm natura pentru viață la Școala Gimnazială „Iosif Vulcan”

În săptămâna în care toți am fost „altfel”, elevii Școlii Gimnaziale „Iosif Vulcan” din comuna Holod au fost angrenați în proiectul educațional „Protejăm natura pentru viață”, devenind „Apărătorii naturii”, nume inscripționat cu mândrie pe legitimațiile create de mânuțele lor, din materiale reciclabile, pentru a arăta tuturor că nouă ne pasă.

Sub îndrumarea doamnei director, prof. Goga Anca și a consilierului educativ, prof. Filip Diana, elevii școlii noastre și-au propus să realizeze o serie de activități cât mai diverse pornind de la o expoziție cu diferite tipuri de ecosisteme, desene, afișe și pancarte cu mesaje pentru protejarea naturii, până la amenajarea unui colț verde în școală, o activitate de ecologizare, deplasare la stația meteo din regiune și realizarea unor scrisori deschise pe această temă către autorități și cetățeni.
Intenția noastră a fost aceea de a fi primii din comunitate care iau atitudine cu privire la protejarea naturii pentru viață noastră a tuturor și astfel de a fi un exemplu demn de urmat.
Noi suntem deja și vrem ca toți să devenim „Apărătorii naturii”!
Consilier educativ,
prof. Diana Filip

Trimite email

duminică, 31 mai 2020