Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

OFSD Oradea și dl Emilian Pavel au felicitat câteva cupluri longevive din Oradea și județ

15 mai – Ziua Internațională a Familiei

OFSD Oradea și dl Emilian Pavel au felicitat câteva cupluri longevive din Oradea și județ

Pe data de 15 mai în lumea întreagă, familiile își sărbătoresc ziua.

Ziua Internațională a Familiilor a fost proclamată, în 1993, de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite, iar Ziua Familiei Române a fost declarată un an mai târziu de Guvernul României. Comunitatea internațională acordă o importanță deosebită acestei zile dedicate familiei și susține sporirea capacității statelor de a-și îmbunătăți cadrul legislativ și social în vederea protejării familiei ca element-cheie al vieții sociale.
Cu această ocazie OFSD Oradea împreună cu candidatul bihorean al Alianței PSD-UNPR-PC, domnul Emilian Pavel, au  felicitat câteva cupluri longevive din Oradea și județul Bihor acordându-le respectul cuvenit pentru bunul exemplu pe care îl dau în societatea modernă. Domnul Emilian Pavel a declarat: „Familia a fost, este și va fi cea mai trainică legătură între trecut, prezent și viitor. Vă doresc multă sănătate, vă transmit felicitări și cele mai bune gânduri din partea mea tuturor cu ocazia Zilei Internaționale a Familiei”.
Protejarea familiei, una dintre valorile de bază ale social-democrației, înseamnă grijă pentru viitor. Reprezentanții PSD atât la nivel central, cât și local acordă sprijin în mod constant și contribuie la îmbunătățirea cadrului legislativ și social în vederea creșterii rolului familiei în viața socială.
La acordarea diplomelor și a buchetelor de flori alături de Emilian Pavel au fost prezente Claudia Timofte, președinta OFSD Oradea, Doina Bunea, consilier local al municipiului Oradea și președinta organizației de Pensionari a PSD Oradea și Aurelia Șerfezi, secretar OFSD Oradea. (C.T.)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: OFSD Oradea și dl Emilian Pavel au felicitat câteva cupluri longevive din Oradea și județ.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

marţi, 11 august 2020