Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Librăria Scriptum din Oradea s-a mutat în centrul vechi al orașului

Ne găsiți pe str. Primăriei

Librăria Scriptum din Oradea s-a mutat în centrul vechi al orașului

După aproape 6 ani de funcționare în vechiul sediu de la parterul blocului de pe bld. Decebal, în imediata vecinătate a colegiului „Andrei Șaguna”, Librăria Scriptum s-a mutat pe str. Primăriei, colț cu str. S. Bărnuțiu, vizavi de ASCO.

Librăria Scriptum, spațiu de gândit!
Dorința de a avea un spațiu mai larg, mai aerisit, mai elegant, care să ofere clienților o experiență plăcută atunci când ne vizitează, ne-a determinat să ne mutăm în centrul vechi al orașului, într-o clădire care anul acesta va avea 110 ani de la construire, un loc ce păstrează un farmec aparte.
Dincolo de cărți și cadouri, ne-am extins serviciile și în zona de cafea și ceai cu produse din lanțul austriac de cafenele Julius Meinl, precum și răcoritoare sau fresh-uri, încercând să oferim clienților o atmosferă plăcută și prietenoasă.
O cafea excelentă în compania unei cărți bune și acces gratuit la Internet pot face ca timpul petrecut aici să fie unul de neuitat. În curând va fi disponibilă și terasa din exterior.
Olimpiu Filip
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Librăria Scriptum din Oradea s-a mutat în centrul vechi al orașului.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

sâmbătă, 26 septembrie 2020

Poza zilei

Elena - absolventa de aur a familiei Avram!

Astăzi (joi, 24 septembrie 2020), aveam să-i cunoaștem pe absolvenții de 10 ai Bihorului, care au fost premiați cu diplome și sume de bani, potrivit bunelor rânduieli instituite pentru a stimula competiția și performanța.
Printre cei 19 absolvenți de aur ai Bihorului (cinci absolvenți de liceu și 14 absolvenți de gimnaziu), se numără și Elena Avram, absolventă de 10 a Colegiului  Național ,,Iosif Vulcan" din Oradea.
Întâmplarea a făcut ca după premiere, să o revăd pe Elena, alături de părinții săi, fericiți, în grădinița de flori a gospodăriei, unde tatăl tocmai și-a propus o ,,ședință foto".
Cum să nu fie fericiți mami și tati cu fetița lor de aur!
(OviDan)