Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Undițarul Ecologist Junior” - ediția a XI-a

Sâmbătă, la Cheresig, concursul de pescuit sportiv pentru copii

„Undițarul Ecologist Junior” - ediția a XI-a

Sâmbătă, 7 iunie 2014, Departamentul de competiții din cadrul Asociației Pescarilor Sportivi AQUA CRISIUS Oradea, în parteneriat cu Merita Bio organizează concursul de pescuit sportiv pentru copii „Undițarul Ecologist Junior”, ediția a XI-a.

Întâlnirea concurenților și a însoțitorilor care doresc să participe la concurs va avea loc la 8 dimineața în fața Gării Centrale Oradea. Se va efectua deplasarea cu trenul (costul de transport pentru copii va fi suportat de către organizatori, în baza carnetului de elev vizat) până la stația Cheresig. Concursul se va desfășura începând cu ora 10, la balta de pescuit sportiv Cheresig, prezentarea regulamentului și înscrierea concurenților realizându-se anterior.
Pot participa copii în vârstă de cel mult 14 ani, prezentarea pentru înscriere a carnetului de elev fiind obligatorie pentru copiii din clasele V-VIII. Vor avea loc două manșe de 60 de minute cu tragere la sorți a standurilor la pauză. Se va promova în continuare conceptul „Catch & Release” („Prinde și Eliberează”), adică fiecare pește va fi eliberat imediat după capturare conform regulamentului concursului. Speciile invazive somn pitic, biban soare și murgoi bălțat nu vor fi eliberate!
Jurizarea și supravegherea copiilor va fi realizată de către rangerii Aqua Crisius. Plecarea spre Oradea va avea loc la 15.45, iar sosirea în Oradea la 16.31.
Pentru detalii suplimentare: 0744. 514 754 sau www.facebook.com/AquaCrisius
Mihai Togor

Trimite email

vineri, 13 decembrie 2019