Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Micii matematicieni din Ștei au cucerit 4 medalii de bronz

La cea de-a II-a ediție a concursului interjudețean de matematică „Sever-Aurel Groze”, de la Beclean

Micii matematicieni din Ștei au cucerit 4 medalii de bronz

În perioada 16-18 mai 2014, s-a desfășurat la Beclean (în județul Bistrița-Năsăud), cea de-a II-a ediție a concursului interjudețean de matematică „Sever-Aurel Groze”.

La competiție au participat concurenți din 8 județe: Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Gorj, Maramureș, Satu Mare, Sălaj și Timiș. Județul nostru a fost reprezentat de elevi din Ștei, de la Școala Gimnazială „Miron Pompiliu” (director, prof. Georgeta Mușet) și Colegiul Național „Avram Iancu” (director, prof. Cristian Andru).
Elevii din Ștei ne-au produs o mare bucurie întorcându-se cu patru medalii de bronz, cucerite de Mercea Sebastian, din clasa a III-a (îndrumat de prof. Domokos Ruxandra), Becheanu Ștefana, din clasa a V-a, eleva dnei prof. Sere Alexandra, Gruie Andreea, din clasa a VII-a, îndrumată de prof. Filip Aurica, toți trei sunt elevi de la „Miron Pompiliu”, iar cea de-a IV-a medalie de bronz a fost cucerită de Olenici Anastasia, din clasa a V-a, de la Colegiul Național „Avram Iancu”, eleva dnei profesor Pele Carmen. 
„Pentru anul viitor, vom munci mai mult pentru a ajunge în vârful piramidei și a lua medalia de aur”, a spus eleva Andreea Gruie.
Prof. Domokos Ruxandra

Trimite email

joi, 22 august 2019