Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Daruri din suflet copiilor de la Spitalul de copii

În cadrul proiectului județean „Suflet de copil”,

Daruri din suflet copiilor de la Spitalul de copii

Elevi de la Școala cu clasele I-VIII „Dacia” din Oradea, parteneri în cadrul proiectului județean „Suflet de copil” (coordonat de inst. Teodora Sîncelean și Florica Hava), au dus, joi (24 aprilie 2008), atenții (ouă decorate, dulciuri și suc) copiilor internați la Spitalul de copii din Oradea (devenit Spitalul Clinic municipal „dr. Gavril Curteanu” ).

Elevii învățătoarelor Teodora Sîncelean, Florica Hava, Lucia Leț, Gabriela Negruț și Maria Floruț nu sunt la prima acțiune de acest gen. Tot în cadrul aceluiași proiect, de 8 Martie, ei au dăruit mărțișoare și atenții (fructe și dulciuri) bătrânilor internați în căminul pentru persoane vârstnice al fundației „Consistoria Efrem Beniamin”.
Miercuri (23 aprilie), ei le-au făcut o surpriză plăcută și copiilor de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă nr. 2, cu care au desfășurat o acțiune comună de pictat ouă. La sfârșitul activității, le-au oferit în dar pachete cu dulciuri de sfintele sărbători.
Și tot cu ei, urmează să se întâlnească în luna iunie în cadrul unei manifestări artistice de pictură „1 Iunie – ziua tuturor copiilor. Șanse egale pentru fiecare.”
„Sunt acțiuni de voluntariat cuprinse pe agenda proiectului județean „Suflet de copil”, proiect pe care dorim să-l promovăm și să-l extindem, cuprinzând copii și dascăli și din alte școli ale municipiului și județului”, ne-a declarat inst. Teodora Sîncelean. (Ov. D.)

Trimite email

duminic, 25 august 2019