Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

La cea de-a IV-a ediție, am acordat 92 de premii I, 120 de premii II și 151 de premii III

Proiectul național „Dulce Românie, suflet românesc

La cea de-a IV-a ediție, am acordat 92 de premii I, 120 de premii II și 151 de premii III

Proiectul național „Dulce Românie, suflet românesc" se află la cea de-a IV-a ediție, organizat de Școala Gimnazială „Dacia" din Oradea, coordonator fiind doamna profesor Zlibuț Diana.

Vernisajul expoziției proiectului a avut loc joi, 12 iunie 2014, în sala de clasă a dnei profesor.
Astfel au putut fi admirate lucrările celor 92 de elevi și preșcolari care au obținut premiul I la cercul de creație plastică, un adevărat izvor de inspirație pentru micii artiști ai doamnei profesor.
La concursul de creație literară și artistico-plastică au participat cu lucrări 750 de școlari și preșcolari. Dintre aceștia, 92 au obținut premiul I, 120 - premiul al II-lea și 151 - premiul al III-lea, toți ceilalți fiind răsplătiți cu diplomă de participare. Ca și la edițiile precedente, micii artiști și-au demonstrat atât talentul, dar și sentimentele față de tot ceea ce înseamnă frumusețe și tradiție românească.
„Doresc să le mulțumesc din suflet atât participanților, cât și profesorilor coordonatori care s-au înscris în număr foarte mare la acest proiect, reprezentanți din 23 de județe ale țării. Și fiindcă se apropie vacanța, urez tuturor partenerilor și colaboratorilor de proiect Vacanță plăcută în frumoasa și dulcea noastră Românie!", a spus coordonatorul de proiect, doamna profesor Diana Zlibuț.
Cătălin Baciu
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: La cea de-a IV-a ediție, am acordat 92 de premii I, 120 de premii II și 151 de premii III.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 25 august 2019