Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Vă mulțumim, dragă doamnă învățătoare Stelieana Cârciumaru!

Sfârșit de an școlar și de ciclu primar

Vă mulțumim, dragă doamnă învățătoare Stelieana Cârciumaru!

De patru ani încoace, la finele fiecărui an școlar, elevii ajunși acum în clasa a IV-a C de la Eco Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Oradea, îndrumați de dascălul lor (de excepție – Stelieana) au prezentat părinților, bunicilor și fraților câte un program artistic original.

De fiecare dată, a fost ceva unic și plăcut, dar acum, la ultima lor serbare din ciclul primar, emoția a depășit toate granițele normalului...
Deși cântecele, scenetele alese și dansul au fost dinamice, producând bună dispoziție, în aer a plutit nostalgia după anii copilăriei, care zboară unul câte unul și regretul despărțirii de colegi și de cea mai iubită învățătoare.
Cuvintele nu pot exprima mulțumirea pe care o merită mama lor de la școală,  pentru implicarea și pentru dragostea cu care i-a crescut și educat Stelieana lor dragă. A format un colectiv frumos și unit, care îi poartă marca. I-a educat cum a știut mai bine, ca pe propriii copii, cu blândețe și har, cu știință și afecțiune. Cu siguranță,  că atât copiii, cât și părinții își vor da seama mai târziu de opera pe care a realizat-o, investind în elevii săi știință și dăruire, profesie și sentimente nobile în formarea lor pentru o societate europeană deschisă.
Din toamnă, începe o nouă călătorie pentru voi, dragi absolvenți ai clasei a IV-a C.
Până atunci, bucurați-vă de zilele frumoase ale vacanței de vară pentru a vă încărca bateriile cu energie pozitivă pentru un nou început!
Rămas bun, dragă doamnă învățătoare!
Monica & Diana Toader
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Vă mulțumim, dragă doamnă învățătoare Stelieana Cârciumaru!

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 21 august 2019