Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Prințesa naiului are un prinț pe măsură!

Pozele zilei

Prințesa naiului are un prinț pe măsură!

Oana Lianu și Ionică Lianu Popa ne-au vrăjit astăzi la Liceul Teoretic „Aurel Lazăr" din Oradea, cântând dumnezeiește în fața țării întregi, o țară de copii frumoși și isteți, reprezentată la Oradea de concurenți unu și unu, prezenți la etapa națională a concursurilor tradiționale „Copiii și drepturile lor", respectiv „Bune practici în educația pentru protecția mediului".

Regalul artistic a fost deschis de trei artiști (de artiști) lăzăriști: Flavia Sferle, care cântă în toate limbile pământului și în toate registrele, Gabriel Luca, un dănțăuș de clasă (a la „Florile Bihorului") și Marian Bora, un Fărcaș neîntrecut al taragotului și fluierului, născut nu făcut! Cu Șezătoarea lor bihorenească, pusă în scenă de doamnele profesor Livia Ghiurcuța și Olga Drăgan, cei trei lăzăriști artiști au cucerit premiul al III-lea național la concursul național „Cultură și civilizație în România", desfășurat luna aceasta la București.
Ionică, deși e doar în clasa a II-a la Liceul de Arte (clasa dnei prof. Valeria Bunica), nu se lasă la mămica.
„Eu nu vreau să calc pe urmele mamei mele pentru că ea e prea mare ca să o pot concura! Eu am propriul meu drum artistic pe care doresc să-l urmez pentru a ajunge pe culmi!"  
Ovidiu Dan
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto:

 

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

vineri, 28 februarie 2020

Poza zilei

Rebeca-Bianca

Despre frică și curaj
Astăzi, la Poza zilei o avem pe Rebeca-Bianca, studenta polițistă de la Universitatea Agora.
Rebeca e de părere că ,,A învinge fără primejdie înseamnă a triumfa fără glorie", vorba lui Pierre Corneille.