Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Târg de carte la Școala Gimnazială „Nicolae Popoviciu”, Beiuș

În cadrul Festivalului Copiilor

Târg de carte la Școala Gimnazială „Nicolae Popoviciu”, Beiuș

Asociația Pro Bambini din Oradea a organizat, în perioada 12 - 27 mai, Festivalul Copiilor, acesta fiind la a VI-a ediție.

Manifestarea a fost dedicată zilei de 1 Iunie, și a cuprins: un concurs național de desene - „Visul meu de copil” (a II-a ediție), Târgul de Carte - Cartea, prietena copiilor (19 mai - 5 iunie 2014) și un spectacol cultural artistic desfășurat pe 27 mai 2014 la Liceul de Arte din Oradea.
Scopul evenimentului a fost sărbătorirea copiilor, cultivarea dragostei pentru carte și lectură, pentru artă și creații artistice în rândul elevilor, oferirea unui cadru adecvat de manifestare și promovare a talentelor, precum și dezvoltarea spiritului filantropic al copiilor și stimularea spiritului antreprenorial al acestora.
La concursul național de creații artistice s-au înscris și elevi de la Școala Gimnazială „Nicolae Popoviciu” Beiuș. Lucrările au fost evaluate de un juriu alcătuit din profesori de specialitate, conduși de prof. Doina Tătar de la Liceul de Arte. Jurizarea lucrărilor a avut loc în perioada 23 – 26 mai, iar premierea elevilor participanți și vernisajul expoziției au avut loc în 27 mai, înaintea spectacolului cultural artistic. Astfel elevii școlii implicați în concurs au fost premiați cu diplome din partea Pro Bambini.
Târgul de carte - Cartea, prietena copiilor din cadrul festivalului s-a derulat în cadrul Școlii Gimnaziale „Nicolae Popoviciu”, sub coordonarea prof. Ile Catița și Bărcaș Laura. Elevii ciclului primar au adus cărți pe care le-au valorificat, suma strânsă în urma vânzării cărților fiind donată  asociației Pro Bambini.
Mulțumim pe aceasta cale cadrelor didactice din cadrul școlii care au stimulat elevii în vederea participării la târgul de carte pentru a strânge cât mai multe fonduri.
Prof. Ile Catița
Prof. Bărcaș Laura
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Târg de carte la Școala Gimnazială „Nicolae Popoviciu”, Beiuș.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

vineri, 23 august 2019