Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Peste 50 de polițiști locali din Arad, Maramureș, Sălaj, Timiș și Satu Mare au absolvit azi la Oradea

O nouă festivitate la Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu

Peste 50 de polițiști locali din Arad, Maramureș, Sălaj, Timiș și Satu Mare au absolvit azi la Oradea

Azi, 11 iulie 2014, în cadrul Școlii de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu", Oradea o nouă serie de polițiști locali au absolvit cursurile de pregătire.

Aceștia provin din cadrul a șapte primării din județele Arad, Maramureș, Sălaj, Timiș și Satu Mare și este prima serie de polițiști locali, din cele două programate a se desfășura în cadrul școlii noastre în acest an.
Astfel, cei 55 de polițiști locali au desfășurat, pe parcursul a trei luni de zile, în perioada 14.04.2014 - 11.07.2014, cursul de formare inițială în cadrul școlii noastre. Instruirea polițiștilor locali a avut loc în baza unui curriculum scris de pregătire structurat pe trei module la care a fost susținut și examenul de absolvire astfel: Pregătire generală; Ordine publică; Circulație pe drumurile publice. Ei au fost pregătiți pentru formarea unor competențe profesionale specifice activității în scopul îndeplinirii de calitate a atribuțiilor din Legea Poliției Locale nr. 155 din 12.07.2010.
Examenul de absolvire s-a ținut în perioada 07.07. - 11.07.2014 și toți cei
55 de polițiști locali au absolvit cursul. Media generală de absolvire a fost de 8,69. Primii trei clasați au fost următorii: ONEA ȘTEFAN ADRIAN - 9,42, PETRUȘAN NICOLAE SERGIU - 9,39 și RUS-CIOABĂ ANDREEA-DAIANA - 9,28.
Festivitatea de absolvire a cursului a avut loc azi, începând cu ora 14.00, în sala multifuncțională „Gheorghe Miclăuș"., În prezența invitaților, a directorului adjunct pentru învățământ și a profesorilor îndrumători de curs, domnul comisar-șef de poliție Ovidiu Stanciu - directorul școlii, a înmânat certificatele de absolvire, precizând că rezultatele foarte bune obținute la finalul acestei etape de pregătire vor trebui confirmate în activitatea operativă, în stradă unde cetățenii vor aștepta o îmbunătățire a climatului de ordine și siguranță publică.
Comisar de poliție Eugen Micheș

Trimite email

duminic, 18 august 2019