Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

E.S. Thenjiwe Ethel MTINTSO, ambasadorul Africii de Sud, la Oradea

Astăzi, se împlinesc 96 de ani de când s-a născut Nelson Mandela

E.S. Thenjiwe Ethel MTINTSO, ambasadorul Africii de Sud, la Oradea

Astăzi (vineri 18 iulie 2014), E.S. Dna Thenjiwe Ethel MTINTSO, ambasadorul Africii de Sud la București se va afla pentru o scurta perioada de timp la Oradea.

Astăzi, 18 iulie, se împlinesc 96 de ani de când s-a născut Nelson Mandela, persoana care a marcat istoria modernă a Africii de Sud, cât și pe cea mondială prin activitatea sa de combatere a colonialismului și discriminării interrasiale.
Să dedicăm măcar 67 de minute din activitatea noastră în folosul comunității!
Pentru această activitate Nelson Mandela și-a dedicat 67 de ani, iar crezul său este că dacă fiecare dintre noi și-ar dedica 67 de minute din activitatea sa în folosul comunității în care trăim, niciodată omenirea nu ar mai trece prin ceea ce a trecut Africa de Sud.
Prin vizita ei, doamna ambasador susține donatorii activi de sânge ai Centrului de transfuzii din Oradea, însoțită de doi donatori: primarul Oradiei domnul Ilie Bolojan si subsemnatul, Jaco du Plessis, președintele Fundatiei Theranova, cetățean cu dublă cetățenie româno/sud africană, vizita având loc la ora 10:15. După această vizită, va urma cea de la Centrul de Plasament Nr.2 Oradea, unde va petrece o bucată de timp destăinuind din obiceiurile și folclorul sud african, cât și despre moștenirea spirituală lăsată de Nelson Mandela.
Jaco du Plessis

Trimite email

luni, 10 august 2020