Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Împreună construim atitudini”

Tabăra de vară 2008 (30 iunie - 6 iulie), la Sovata

„Împreună construim atitudini”

A treia ediție a proiectului EDAR – activități dramatice în limba engleză - se va desfășura, la Sovata, în perioada 30 iunie – 6 iulie 2008, sub genericul „Împreună construim atitudini”.

Tabăra este situată într-o zonă cu multă verdeață, special amenajată pentru activități de tineret, la care participă elevi din toată țara. Această tabără va oferi cursuri pentru elevi cu vârsta cuprinsă între 15 și18 ani care sunt interesați să-și îmbunătățească competențele de comunicare în limba engleză. Echipa de instructori este formată din cinci experimentați voluntari americani de la PEACE CORPS și trei drama traineri români. Vor fi acceptați să participe 55 de elevi din toate județele țării.
Costul taberei este de 400 RON pentru șase zile complete și include cazare, masă, instruire în activități dramatice în limba engleză, activități recreative, drumeții și acces la facilitățile sportive și de agrement ale taberei. Se va pune accentul pe o varietate de activități de comunicare, tehnici teatrale, dezbateri, schimburi culturale și formarea de atitudini. Elevii vor primi certificate de participare. Transportul până la tabără va fi suportat de elevi. Amintim ca elevii beneficiază de discount 50% pe calea ferată. Admiterea în această tabără educațională se face în ordinea înscrierii. Perioada de înscriere este 1-20 mai 2008, după cum aveam să află de la prof. Delia Tarr-Popa, inspector de specialitate al Inspectoratului Școlar al județului Bihor. (Ov. D.)

Trimite email

miercuri, 17 iulie 2019