Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Prefectul Claudiu Pop a primit reprezentanții Ambasadei Marii Britanii

Ieri, la Prefectura Bihor

Prefectul Claudiu Pop a primit reprezentanții Ambasadei Marii Britanii

Joi, 31 iulie 2014, la sediul Instituției Prefectului Județului Bihor a avut loc o întrevedere între Claudiu-Adrian Pop, prefectul județului Bihor și doamna Esther Blythe, însărcinat cu Afaceri Ad Interim al Ambasadei Marii Britanii la București, însoțită de reprezentantul secției comerciale a ambasadei, Tudor Nimară.

Vizita în județul Bihor a avut ca scop întărirea relațiilor de colaborare și comunicare cu reprezentanții autorităților și ai mediului de afaceri.
În cadrul vizitei, prefectul județului Bihor, Claudiu-Adrian Pop, a prezentat oportunitățile de dezvoltare ale județului Bihor din punct de vedere economic, turistic și al deschiderii manifestate față de mediul de afaceri. De asemenea, au fost abordate teme legate de infrastructura rutieră a județului, dezvoltarea parcurilor industriale ca o premisă a dezvoltării mediului de afaceri, precum și aspecte legate de energia neconvențională și mediul înconjurător. 
Doamna Esther Blythe, însărcinat cu Afaceri Ad Interim al Ambasadei Marii Britanii la București fiind la prima vizită în județul Bihor și municipiul Oradea a apreciat toate informațiile oferite de către prefectul Claudiu-Adrian Pop, manifestând un interes crescut pentru evoluția firmelor cu capital britanic care au investit și dezvoltat afaceri în municipiul Oradea și județul Bihor.
Cancelaria Prefectului - Bihor

Trimite email

sâmbătă, 14 decembrie 2019