Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Proiect finalizat cu o expoziție de Paști

La Școala cu clasele I-VIII „Oltea Doamna”, Oradea

Proiect finalizat cu o expoziție de Paști

La începutul anului școlar, patru clase din ciclul primar, de la Școala cu clasele I-VIII „Oltea Doamna” din Oradea, clasa a IV-a C (înv. Elena Pavel), a IV-a D (înv. Laura David), a III-a A (înv. Silvia Simuț) și a III-a B (înv. Viorica Mitran), au demarat un proiect școlar de colaborare, în parteneriat cu părinții și două firme: S.C. Avi Vest (reprezentată de dna Anca Ștefan, director de vânzări) și S.C. Hoby Art (reprezentată de Toth Beata).

„Pe urmele Iepurașului”
Ca o primă acțiune, în luna decembrie 2007, în cadrul unui atelier de creație, au fost pictate icoane pe sticlă și pe gips. În luna martie, au fost confecționate obiecte decorative: felicitări, mărțișoare și tablouri pentru 1și 8 Martie, iar luna trecută, în preajma Sărbătorilor pascale, mai exact miercuri, 23 aprilie 2008, suita manifestărilor circumscrise proiectului s-a încheiat cu o nouă acțiune, intitulată „Pe urmele Iepurașului”, constând în pictură pe ouă din plastic, încondeiat ouă prin tehnica șervețelului, precum și realizarea unor tablouri pe tema Sărbătorilor pascale, tot prin tehnica șervețelului. Desenele au fost elaborate în timpul orelor de desen.
Cele peste 100 de lucrări (desene, icoane, tablouri, ouă...) au făcut obiectul unei mari expoziții organizate de Paști, care a fost admirată de elevi din întreaga școală, dar și de părinții autorilor lucrărilor și nu numai.
„Sincer, ne-am bucurat văzând cât de bine a fost primită expoziția, aceasta însemnând că finalitatea proiectului nostru a fost o reușită, ceea ce ne îndreptățește să ne gândim și la alte proiecte școlare de colaborare”, ne-a declarat înv. Elena Pavel, coordonator de proiect. (Ov. Dan)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Proiect finalizat cu o expoziție de Paști.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 22 august 2019