Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Ședințe publice de repartizare a cadrelor didactice pe posturi

Luni și marți, la ISJ Bihor

Ședințe publice de repartizare a cadrelor didactice pe posturi

Luni și marți (8 și 9 septembrie 2014), la sala de ședințe a Inspectoratului Școlar Județean Bihor, au avut loc ședințe publice pentru repartizarea cadrelor didactice pe posturi (catedre sau fracțiuni).

Activitatea a fost coordonată de inspectorii școlari Novac-Iuhas Alin Florin și Abrudan Horea Florian, inspectori în cadrul departamentului de management resurse umane, împreună cu inspectorii școlari de specialitate, „monitorizați" fiind de inspectorul școlar general, dl prof. Nicolae Avram, inspectorii școlari generali adjuncți Codruța-Maria Bogdan și Hajnal Kery, precum și reprezentantul Sindicatului Liber din Învățământ.
Ambele ședințe au început la ora 9.00 și s-au încheiat în jurul orei 18.00.
Potrivit normelor metodologice în vigoare, candidații care au participat la ședințe au fost repartizați în funcție de nota obținută la concursul național unic de titularizare din 2014, 2013 sau 2012, în funcție de disciplina de concurs și specializarea cerută de fișa postului.
Manifestând multă răbdare, solicitudine și înțelegere, membrii comisiei au încercat să soluționeze toate cazurile în litera și spiritul legii, cu maximă transparență și corectitudine. În cele două ședințe, din cele 705 posturi și fracțiuni cuprinse pe lista posturilor vacantate, 260 au fost repartizate. Restul urmează să fie distribuite vineri, 12 septembrie, la ultima ședință publică planificată în această toamnă, la care vor putea participa și candidați care au susținut concursul național unic de titularizare în 2011, după care vor fi soluționate cazurile cadrelor didactice pensionate și cadrele didactice asociate, pentru plata cu ora.
De remarcat este faptul că la concursul național unic de titularizare din acest an, din totalul candidaților 294 au  absolvit facultatea în 2014.
Ovidiu Dan
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Ședințe publice de repartizare a cadrelor didactice pe posturi.  

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 11 decembrie 2019